telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Fincsi leszbi masszázs

0 látta
0%

Ez a legjobb pina video

Ki ne gondolkodott már volna azon, hogy bizonyos csajok között talán túl szoros barátság van? Azok a látszólag barátnős dolog, amik sokszor már a leszbikusság határát súrolják. Te is ismersz ilyen lányokat? Ha igen, simán lehet, hogy ők is a videóban látottakat gyakorolják egymáson megőrizve egymás között apró kis titkukat. A videó elején egy gyönyörű barna lány feszik meztelenül egy matracon, amikor megjön a szintén meztelen barátnője kezében egy kis testápolóval. Nagyon, finom apró érintésekkel elkezdi cirógatni, és simogatni barátnője gyönyörű, formás testét, majd kinyújtja a nyelvét, és a gerince mentén elkezdi végignyalni barátnőjét egészen a szájáig.

Ekkor finoman belecsókol a fülébe, amiről tudjuk, hogy minden nő kedvence, majd a fülcimpáját megharapdálva izgatja tovább barátnőjét. Ezután befújja testápoló masszázs olajjal, majd elkezdi gyengéden belemasszírozni a bőrébe, és közben folyamatosan izgatja barátnője fenekét oda-oda tévedő kézmozdulataival. Miután a felsőtestét megmasszírozta, a fenekével folytatja. Odaérve barátnője popsijára is masszázs olajat ken, majd széthúzva farpofáit masszírozni kezdi a lány segglyukát, és punciját. A lány ezekre kéjes nyögésekkel, és mosollyal válaszol, hiszen nagyon jól esik neki barátnője szeretete, törődése. Ezután elkezdődik az igazán bensőséges kényeztetés. A lány ujjai elindulnak barátnője puncijának irányába, majd annak csiklójánál körkörös mozgásba kezdenek.

A finom csiklóizgatás után a lány bedugja 1 ujját barátnője sunájába, majd elkezdi bent izgatni a G-pontját. A finomkodás után bedurvulnak a dolgok, és vad ujjazás veszi kezdetét, miközben forró csókokkal smárolnak a csajok. A puncika ujjazása után a lány barátnője segglyukát is megujjazza, majd ráül barátnője derekára, és arcára hajolva tovább csókolóznak. A tüzes csókolózás közben a csupasz puncik egymáshoz dörzsölődnek a lányok pedig még jobban felizgulnak. Ekkor a masszírozó barátnő természetes, formás melleit barátnője szájába teszi, az pedig finoman kényeztetni kezdi mellbimbóit a nyelvével a lány legnagyobb örömére. Ezután kölcsönös puncinyalás, és popsinyalás veszi kezdetét mielőtt a lányok kéjtől fáradtan kidőlhetnének…

leszbi masszázs
Gyönyörű leszbikus lányok kényeztetik egymást