telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Edzés utáni láb fétis, talp szagolás

0 látta
0%
Lányok lábszaga edzés után

Adott két barátnő, akik nagyon régóta, szinte gyerekkoruk óta ismerik egymást. Együtt nőttek fel, együtt cigiztek először, és az összes létező pasi témát kibeszélték már. Mivel tudják, hogy a pasik csak a jó csajokra hajtanak, így rendszeresen karban is tartják testüket. Hetente 6 alkalommal járnak konditerembe, és végeznek súlyzós, illetve aerob edzést. Az köztudott, hogy vannak nagyon izzadós lányok, és vannak kevésbé izzadós lányok. Nos a két barátnő utóbbi kategóriába tartozik, és ezen, illetve a sport szeretetén kívül még egy valami összeköti őket. A láb fétis iránti azon vágy, hogy lábukkal uralkodhassanak egy alacsonyabb rendű ember felett.

Még tinédzser lányként ismerkedtek meg egyik évfolyam társukkal, akivel éveken keresztül szoros barátság fűzte őket egymáshoz. A felhőtlen viszonynak akkor szakadt vége, amikor kiderült, hogy az új barát rámászott az egyik lány pasijára. Igaz, ők akkor már szakítottak, de újra össze akartak jönni, és azzal, hogy a csaj rámászott a pasira, pontosan ezt akadályozta meg. Ekkor a két barátnő nagyon mérges lett a lányra, és elhatározták, hogy többé nem beszélnek vele. De aztán telt-múlt az idő, és év végi bukás miatt mely során abból a tárgyból buktak, amiben harmadik barátnőjük kiváló volt kénytelenek voltak újra felvenni a kapcsolatot a kis kígyóval annak érdekében, hogy ne kelljen az egész nyarat tanulással tölteniük.

talp szagolas
Talp szagolás

Izzadt puncik

Szombat van, tehát aerob edzést nyomat a két barátnő. Belépnek a terembe, hűvös tekintettel lerázzák az összes őket stírölő férfi pillantást, majd bemennek a női öltözőbe. Átöltöznek, majd nagy vihogások közepedte megbeszélik, hogyan fogják becsicskítani volt barátnőjüket. A csajnak ugyanis azt adták be, hogy ha segít megvalósítani a két barátnő titkos álmát, azt, hogy edzés után egy lány imádja a lábaikat akkor újra barátnők lesznek. Persze a két csajnak ez eszébe sem volt, pusztán így akartak revansot venni volt barátnőjük korábbi cselekedete miatt.

Szóval elkezdődött az edzés. Futópadon kezdenek. Az egyik lány cipőben fut, a másik lány zokniban, mivel ő mindig cipő nélkül edz. A bemelegítés után kezdődik a sprint, ahol mindkét lány alaposan leizzad. Óriási izzadtságfoltok vannak mindkét lányon mire végeznek az edzéssel. Az edéz program végén nyújtás következik, majd elégedetten s vidáman vonulnak vissza az öltözőbe, ahol volt barátnőjük már várja őket. Beérvén leülnek a padra, és egy flakon víz társaságában átbeszélik az aznapi edzésprogramjukat. Eközben a csicska barátnő négykézláb várakozik velük szembe. Aztán a zoknis lány bólint egyet a fejével, ezzel utasítja a csicskát, hogy menjen a lábához, és kezdje el szagolgatni azt.

Irdatlan büdös láb

A csicska így is tesz, és elkezdi szagolgatni a lány büdös, izzadt zokniját, és lábát. A másik barátnő eközben egyik lábát ráteszi a csicska hátára, mintegy jelezvén, hogy ki is az úr a háznál. Az alázás itt még nem ér véget. Most a büdös lábat végig is kell csókolgatnia a lánynak, miközben azt ismételgeti mennyire nagyra tartja úrnőjét. Aztán az úrnő ráparancsol, hogy most az utcai cipőjét szaglássza, majd amint a csicska a cipőbe teszi az orrát a lány egyik lábát a fejére helyezvén tartja a csicska fejét a cipőjében. Eközben a barátnő már két lábával nyomja az alárendelt csaj hátát.

lábizzadás
Női lábszag

Most a második barátnő lábának kényeztetése következik. Az alárendelt csajnak előbb a sportcipőt kell nyalogatnia, és csak percek után érdemli meg azt, hogy úrnője zokniát szagolhassa. Miután lekerül a cipő, a lány zoknis lábának szagolása, csókolása, és nyalása a következő teljesítendő parancs, amit az alárendelt lány kiválóan teljesít is. Ezen teljesítményéért megkapja jutalmát. A domináns csaj leveszi a zokniját is, és csupasz, izzadt, büdös lábát egyenesen a csicska csaj arcába nyomja, majd kényszeríti, hogy szagolgassa. A több perces láb szagolás után, az úrnő mindkét zokniját a csicska szájába gyűri, majd utasítja, hogy így nyalogassa csupasz talpát. Ezt követően egy ragasztószallagot tekernek a lány szájára, és csak szagolgathat. A ragasztószallagot később leszedik, majd végül leszopatják a lány egyik lábujját.