Tini sunák az áruházi könyves részlegnél

Finom pinák lehetnek

Épp az egyik nagy áruházban járkáltam fel-alá kicsit bemenekülve a hőség, és a csövesek elől, amikor a könyves részlegnél megpillantottam két fullos tinipicsát. Első gondolatom ezen kis tini sunák milyen finom pinák lehetnek, és bárcsak egyszer megkóstolhatnék egyet.

A következő 5 percben ott voltam mellettük pár centire s úgy tettem mintha könyveket olvasgattam volna, miközben sunyiban őket videóztam. Beszélgettek mindenféléről. Buliról, a fiú barátaikról akik állítólag tényleg csak a barátaik. De a csajok jól tudják, hogy ez a legtöb esetben csak egy közelkerülési stratégia a fiúk részéről. Szó volt a suliban történtekről, egyszóval mindenről ami számomra tök érdektelen. Az én fejemben ugyanis végig csak az járt, hogy milyen finom pinák lehetnek a csajok alatt. Elképzeltem ahogy lehúzzák előttem lucskos, átázott bugyijukat s megkérnek, hogy nyaljam ki őket! Egyből fel is állt a farkam. Szerencsére farmerban voltam, így el tudtam rejteni, de amint hazaértem, és feltöltöttem nektek ezt a videót egyből ki kellett vernem a csajokra. Na, de ne szaladjunk ennyire előre. Szóval ott voltam mellettük hallgatóztam, figyelgettem, kukkoltam őket s volt még valami ami hihetetlenül felizgatott velük kapcsolatba. Az pedig a hihetetlenül finom női parfümjük illata amely oly lágy, és gyengéd volt, mint a puncijuk lehet.

Illatos tini sunákNagyon sok csajon érzem ezt az illatot, de sosem tudom beazonosítani milyen parfüm, minden esetre nagyon fel szokott izgatni. Ilyenkor elképzelem a frissen borotvált nedves kis tini sunákat ahogy a műkörmös ujjukkat rámutatnak a puncijukra, hogy jó mélyen nyaljam ki nekik. A hangjukra is gyakran felizgulok, akár egy jó telefonszexet is el tudnék velük képzelni. Hallom milyen lehet ahogy nyögnek, sikítanak. Felizgatnak minden ízükben úgy, ahogy vannak. A legjobb már csak az lett volna, ha farmer helyett cicanaciban vannak.

Tini sunák a könyves részlegnél