Szeretkezés az autószerelő műhelyben

Szeretkezés a műhelyben

Párom autószerelőként dolgozik, és gyakran adódnak olyan napok, amikor korán reggel elmegy dolgozni, és csak késő este érkezik haza. Ez hosszútávon teljesen kicsinálna bármilyen párkapcsolatot, azonban a miénket nem tette tönkre, mivel a legtöbb nővel ellentétben Én igenis tudok, és akarok is alkalmazkodni a páromhoz. Amikor tudjuk, hogy ilyen hosszas napja lesz, és ő is szeretné, akkor mindig bemegyek hozzá a munkahelyére. Viszek neki egy kis enni, és innivalót, vagy éppen amit kér, és egy kisebb-nagyobb szünetében beszélgetünk, vagy mint ahogy az a felvételen is látható szeretkezünk.

Számomra elsődlegesen az a fontos, hogy a párommal lehessek, és nem érdekel az, hogy most éppen kicsit koszos, olajos, nem érdekel az, hogy most épp munkásruhában van, és az sem érdekel, hogy nem egy ötcsillagos luxus szállodában vagyunk. A mai nap délután mikor megérkeztem nem igazán beszélgettünk, mivel mindkettőnkben tombolt a vágy. A vágy a másik teste iránt. Az együttlétünket azzal kezdtük, hogy a számmal felhelyeztem a farkára egy óvszert, majd szopni kezdtem. Ő egy gumira ült közben s élvezte ahogy cumizás közben egyenesen a szemébe nézek. Ez a gyengéje.

Ezt követően állva dugtunk, hátulról hatolt belém, és úgy dugott meg kutya pózban, persze közben igyekeztünk semmihez sem hozzáérni, mivel minden teljesen koszos, és olajos volt. Végül azonban a póz lehetetlensége miatt nekitámaszkodtam az egyik guminak, és arra dőlve hagytam, hogy a párom megdugjon. Jó koszos is lett miatta a kezem, de már nem érdekelt, csak szeretkezni akartam egy hatalmasat a párommal. Ezt követően leült a kis műanyag kerti székbe, ami eléggé instabil volt, és azon folytattuk a dugást, de a szék recsegő-ropó hangjai eléggé megrémisztettek minket, így végül cumiztam egy kicsit, és visszatámaszkodva a koszos gumikra hagytam, hogy belém élvezzen. Vagyis a gumiba, tudjátok… Aztán felöltöztem, kezet mostam, és elindultam haza, hogy takarítsak, mert rengeteg volt a munka otthon.

szeretkezés
Szeretkezés a párommal