Milliárdos főnök, és a csóró asszisztensnő

Rejtett kamerás szex

A világunk a pénzre, és a hatalomra épül. Aki ezt nem fogadja el, és mást állít az hazudik saját magának, és a környezetének is. A fenti állítás különösen igaz akkor, ha nő-férfi viszonyról van szó. A nők ösztönösen felnéznek arra a férfira akinek hatalma van. Ennek pedig egyik igencsak szembeötlő eszköze a pénz. Persze, ha izmos vagy, jól nézel ki az plusz pont, és bizonyos szintig önmagában is elegendő, de ha igazán messzire akarsz jutni ahhoz pénz fog kelleni. Pénz, és tisztelet. Az, hogy függjön Tőled a csaj, mert ekkor fog igazán tisztelni s istenként tekinteni rád.

Egy főnök-asszisztensnő beosztásban ez meg is van. A főnök az isten, az asszisztensnő pedig teszi azt, amit a főnök kér. Aztán ahogy telik-múlik az idő az asszisztensnő elkezd fantáziálni a főnökről. Az ő nagyságáról, és méltóságáról. Testközelből látja a fényűző, luxus életszínvonalát, és előbb-utóbb be fogja adni a derekát. Így történt ez most is. Ez a rejtett kamerás szex videó azt mutatja be, ahogy a főnök úr egy teljesen átlagos beszélgetésre invitálja az asszisztensnőt. Igaz, ezúttal nem az irodájába, hanem egy hotelszobába, mivel épp egy céges buli kellős közepén vannak. Jól látható, hogy a főnök úr magabiztosan mozog, míg a nő kissé zavarodott állapotban van.

De vajon miért is, ha közömbös számára a főnök úr, és jól is végezte a munkáját? Úgy tűnik mégsem annyira közömbös a főnök úr. És ezt ő is tudja, ezért rögtön le is smárolja beosztottját, és ledönti az ágyra. Ezt követően gyorsan levetkőzik, majd a lány elé áll, aki azonnal be is kapja a farkát, és leszopja a főnököt. Ezután dugnak pár pózban, majd az asszisztensnő teljesen levetkőzik, hogy kiverhesse a főnök úr farkát. A férfi az ágyon fekszik, miközben a nő kézzel elégíti ki. Miután a boss elélvezett elmennek fürdeni, majd visszamennek a céges megbeszélésre úgy, mintha mi sem történt volna.

rejtett kamerás szex
Milliárdos főnök hódít