Kakievés az irodában

Kakievés csak úgy, unalomból. Perverz félcigány lány!

A kakievés a kakiszex kétségkívül legizgalmasabb része. Sokan rajonganak érte, azonban csak kevesen merik kipróbálni félve az esetleges fertőzésektől, vagy egyéb negatív hatásoktól. Az orvosok egybehangó véleménye az, hogy egy egészséges ember esetében ennek az extrém fétisnek semmilyen negatív hatása nincsen az emberre.

A perverziók mai világunkban bár egyre elfogadottabbak, azonban kevés ember van aki nyíltan fel meri vállalni mi is izgatja őt. Ez az irodista félcigány lány most videóra vette mi izgatja igazán. Már reggel úgy ment be az irodába, hogy nagyon kellett kakilnia. Alig várta az ebédszünetet, amikor is kicsit egymaga lehetett, és elővéve kameráját elindíthatta a videofelvételt. A nadrágját levéve csak egy felső, és a csipkés bugyija maradt rajta. Megfordult, hogy háttal legyen a kamerának, bugyiját lehúzta majd elkezdett kakilni. A kakija a földre esett. A fenekét ki sem törölte úgy húzta fel a bugyiját, majd megfordult, lehajolva felvette a kakit s szájába dugta azt. A kaki ízlelgetése után többre vágyott, így harapott is kicsit a keserű szarból. Elég izgató látvány amint egy lány kakit eszik! Ezt követően a kakiját kézbe véve elkezdte azt az arcához nyomni, majd szétkenni rajta. Gondosan ügyelt rá, hogy a szájára, az orrára is kenjen belőle. Ezután kakis kézzel masztizott is egyet gyorsan az irodában, majd megdöbbenve látta, hogy mindössze 7 perc, és jönnek vissza a többiek.

Lebukásmentes maszti


Gyorsan szedelőzködnie kellett. Kinyitotta az ablakot, hogy a szarszagot kiszellőztesse s közbe az irodaajtón ki-ki kukucskálva derítette fel tiszta-e a terep, hogy gyors átszaladjon a szembe lévő női mosdóba arcot, és kezet mosni. Egy alkalmas pillanatban át is szaladt, és gyorsan megmosakodott. Eközben a kollégái visszaértek az irodába s egyetlen megjegyzésük, kérdésük pusztán annyi volt: “miért van nyitva az ablak, ha megy a klíma?”. Szerencsére senki semmit nem vett észre a kis mutatványból s a félcigány lány immáron kielégülve folytathatta munkáját az irodában.

Kakievés az irodában