telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Marvell szuperhősök vad pornó videója

0 látta
0%

Amerika Kapitány szexvideója a Fekete Özveggyel

A szuperhősöknek is vannak szükségletei, ők is igénylik a szexet, nincs ez másként Amerika Kapitánnyal és a Fekete Özveggyel sem. Natasha Romanoff eddig Hulk hatalmas zöld faszán csüngött, most azonban tüzelő pináját kék ruhás barátunknak a hős kapitánynak szánta.

Ha az orosz riherongy kiveti valakire a hálóját,  abból bizony nincs menekvés, hiába próbál ellenállni a csábításnak az illető. A nő ereje szinte emberfeletti, szexuális vonzereje azonban kivédhetetlen. Az izmos férfi után gyakorlatilag futnak a nők, most azonban ő került egy varázslatos muff bűvkörébe, amiből nem volt menekvés.

A szuper-pasi farka egyből acélkeménységűvé vált, amikor megpillantotta a kémnő nagy, ámbár formás melleit. A hatalmas pöccsel egy betonfalat is át lehetett volna törni, azonban az Özvegy feneketlen pinája, már több kolosszális erejű és méretű faszt is magába nyelt, így nem csoda, hogy a szuperhős férfit kétségek kerítették hatalmába. A Bosszú Angyalainak vezetőjét a következő gondolatok gyötörték:

Vajon képes leszek kielégíteni Natasha-t?

Nagyobb-e a farkam, mint Hulk-nak?

Nem lesz-e korai magömlésem?

Mennyire lehet izmos a csaj pinája?

Szűk a lyukja, vagy már teljesen szét van kúrva?

Gyors fasszopás, majd kúrás lovagló pózban

Hősünknek azonban nem igazán maradt ideje az elmélkedésre, ugyanis a Fekete Özvegy már a farkán csüngött és eszméletlen vadsággal szopta azt. Ilyen gyors faszrázással a pasinak még soha nem volt dolga, a farkán mozgó kezeket szabad szemmel szinte követni sem lehetett.

Amerika Kapitány szexvideóA domináns lány leterítette a kigyúrt szuperhőst és lovagolni kezdett a mereven álló hímtagján. Ezután Captain America is összekapta magát, felemelte, majd a hátára fordította a rettegett harcosnőt és misszionárius szexpózban folyatta a baszást, megmutatva ezzel, hogy kis is az úr a házban.

A nő az aktus vége felé teljesen behódolt a kapitánynak és előtte térdelve szopta hatalmas, erektől duzzadó dákóját.

Zárójelenetként a szupergeci kilövellt a férfi hímvesszőjéből, beterítve a Fekete Özvegy nagy és feszes melleit.