(HD) Cigány lány dugás a szaunában

Forró dugás a forró szaunában

Höns vagyok a perverz német műszerész. Imádom a cigány lányokat, akik az országunkba jönnek “dolgozni” Olcsók, bevállalósak, és nagyon baszósak. Szerintem igen sok közöttük a nimfomániás is. Ma délután elmentem egy kicsit lazulgatni a közeli wellness részleggel rendelkező hotelbe, és beültem a szaunába. Hogy ne legyek egyedül kerestem egy rosszlányt, akit elhívok magamhoz. Így is történt.

A szaunába beérve már mindketten meztelenek voltunk, és amint beültünk egyből bele is kezdtünk a közös kis szexprogramunkba. Először a szép kerek, és feszes melleit vettem szem, illetve kézügyre, majd ezt követően a csupasz (picit borostás) roma pináját simiztem meg. Ekkor közel hajolt hozzám, majd megcsókolt miközben kezével elindult lefelé a farkamhoz. A pöcsömhöz érve egyből rá is markolt arra, amire Én egy picit összerezdültem, mivel eléggé csikis vagyok odalent. Ekkor hátrafogtam a haját, majd hagytam, hogy rábukon a pöcsömre, és szopni kezdjen. Teljesen bekapta, nagyon szépen franciázott, és nagyon ügyesen mélytorkozott. Ezt követően kinyalattam a segglyukam is vele, miközben egyik kezével a faszomat verte. Mivel perverz vagyok így még azt i s megengedtem neki, hogy megujjazza a seggem. Ezt követően oldalra feküdtünk, majd beleraktam a pöcsömet, és elkezdtem neki odarakni rendesen.

A dugás némi extra felár ellenében gumi nélkül történt. Több pózt is végigtoltunk. A kedvencem az volt, amikor kutyapózban basztam a fejét pedig a padra nyomtam, és megparancsoltam neki, hogy harapdálja a törölközőt. Ezután lovaglópózban is szexeltünk, majd megkértem, hogy szájjal fejezze be nekem. Mivel kurva melegünk volt, így bementünk a medencébe, és ott folytattuk egymás kényeztetését. A medence szaunához képest hideg vízében gyorsan lejjebb hűltünk, majd miközben a vízben térdelve szopott a ribi éreztem hogy nemsokára elsülök. Ekkor átvettem tőle az irányítást, és egyenesen a szájába, és az arcára élveztem a maradék gecit pedig kiszopattam a faszomból vele. Ezt követően elmentünk együtt zuhanyozni, majd mindenki ment a maga dolgára.

dugás
Dugás a szaunában