(HD) Átlagos délutánom gazdag nyugdíjasként

Gazdag vagyok, ezért minden nap rosszlányokat hívok magamhoz

Anno 1970-ben más világ volt. Én még a kényszerházasság rendszerében nőttem fel, ami azt jelentette, hogy minden 20 év feletti férfi, és nő összeházasodott. No persze legtöbbször nem úgy, ahogy ők akarták, hanem különböző szempontok szerint. Úgy mint:

  • Anyagi helyzet
  • Családi helyzet

Stb stb… Magyarul, ha anyádék kinéztek Neked egy csajt, akkor Neked azt el kellett venni, mert csak, és kész. Szerencsére ez a rendszer azóta már megszűnt, és ma, 2018-ban már mindenki azzal, és úgy baszik ahogy akar.

A pasik nagy része fiatalon nem használja ki a benne lévő potenciált, vagy, ha ezt meg is teszi idős korára egy fotelba süppedve bámulja a tévéműsorokat otthon, vagy épp egy nyugdíjas otthonban, és tulajdonképpen csak várja a halált. Ez az, amiből Én kimaradok! Anno fiatalon, csibész koromban sok mindenben benne voltam aminek köszönhetően most kurva sok pénzem van, és így költök is rendesen a rosszlányokra. És, hogy miért éri meg mindez? Nos a dolog egyszerűsége, és az egész szituáció miatt. Itt Én vagyok az úr, és valami fiatal kis csitri pedig minden vágyamat kiszolgálja. Aprópénzért. Ha túl drágának találod a kurvákat, akkor vagy rossz helyen keresel, vagy Te vagy túl csóró.

Egy átlagos nyugdíjas napomon a kültéri székemben csodálom a természetet, és iszogatom a legfinomabb borokat. Megvakarom a farkamat, és hirtelen kedvem szottyan egy kicsit baszni. Feltárcsázom a legfinomabb kis puncit, aki alig 1 órán belül már nálam is van. Ennél jobb nincs, ki sem kell mozdulnom! Kicsit beszélgetünk, iszogatunk, aztán elő is veszem a farkam, ő pedig leszopja. Ahh istenem, a fiatal nők mindig olyan jól tudnak szopni. A cumizás után párat lökök rajta, de csak amolyan nyugdíjas tempóban. Tudom, hogy már nem vagyok hero. Azok az idők elmúltak. Végül a borostás puncijára élvezek egyet, és ismét tökéletesen telt egy délutánom. Fiatalok! Ezért legyetek gazdagok!

gazdag nyugdíjas
Gazdag nyugdíjasként könnyű az élet