Az öreg autószerelő, és a részeg Audis picsa

Autószerelés szexért cserébe

Az öreg autószerelő immáron 40 éve a szakmában. A mai nap is egy átlagos napnak indult. Reggel 7 óra, irány a műhely, nyitás, majd munkához lát. A tegnapi nappal kicsit megcsúszott, így még 2 autónyi munkáját be kell fejeznie ahhoz, hogy a mai munkáját elkezdhesse. Ekkor meghallja, hogy a műhely elé megérkezik egy Audi, majd kiszáll belőle egy gyönyörű, részeg tinilány.

A lány bemegy a műhely szerelőcsarnokába, és azonnali javítást kér az autójára, majd közli, hogy az öreg ne is nézzen rá, mert tuti nem lesz köztük semmi! Amikor az öreg megérzi a piaszagot a csajon, és rákérdez ivott-e mielőtt a volán mögé ült, a csaj menekülni kezd. Az öreg ekkor meglátja a kezébe a piásüveget, és úgy dönt nevelő szándékkal elfenekeli a fiatal lányt. A lány azonban váratlan lesmárolja az öreget, mivel a papa meg nem hülye kihagyni egy ilyen helyzetet, így rögtön csókcsatába is kezdenek, és nemsokára már a melleit nyalogatja, csókolgatja a kis fruskának.

Ezután a papa letérdel, és kinyalja a részeg tini lucskos punciját, majd előveszi a vastag farkát, és jól megrakja a csajt, aki utána kiveri neki a farkát.

Az öreg autószerelő, és a részeg Audis picsa
Az öreg autószerelő, és a részeg Audis picsa