Talpra élvezés a négyes Golfban

Lábra élvezés az 1.9 TDI 4-es Golfban


Itt a nyár, csajommal úgy döntöttünk elmegyünk egyet kocsikázni az isten 1.9 TDI-vel. A Golfban Volkswagen hagyományokhoz hűen most is világított a check engine lámpa, ez így meg is adta az alap hangulatfényt. LOL. Szóval a klíma bedöglött, folyt a faszomról, és a pinájáról is a víz, nagyon melegünk volt.

Mivel az én faszom átlagos méretű, szőrös így mindig vakargatnom is kellett ahogy az izzadtságcseppek vándoroltak le rajta, mert kurvára irritált. Csajom közben egyre nedvesebb lett a tudattól, hogy hamarosan a szexi talpacskájával kényezetethet majd engem. Kezdettől fogva tudja, hogy gyengém a talpszex, a talpra élvezés, azzal bármikor, bármilyen bűnét jóvá tudja tenni irányomba.

Mikor találtunk egy csendes helyet félreálltunk, lehúztam a nadrágomat a csajom pedig levette a cipőjét, majd a büdös zokniját, és szexi izzadt talpát a farkamhoz nyomta majd elkezdte masszírozni azt. Az átlagos méretű farkam gyorsan felállt, majd olyan 10 percig masszírozgatta miközben többször majdnem el is élveztem a talpra élvezés gondolatától. Végül mikor megtörtént a lábujjaira mentem el ez külön tetszett neki is.

Talpra élvezés az autóban