telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Lábmunka és lábra élvezés

0 látta
0%

Életem értelme a láb erotika

Számomra a szép női lábak kezdettől fogva hozzátartoztak az erotikához. A pornóban gyakran csak a lányok cicije, puncija, és popsija kerül képbe, a lábacskákat méltatlan módon elhanyagolják. Pedig az is tud gyönyörű, és szexuálisan izgató lenni. Számomra a lányok lábában annak formája, és változatos méretei tetszenek a legjobban. Egy 38-as lábú lány ugyan úgy tud cuki, és imádnivaló lenni, mint ahogyan egy 42-es nagylábú lány is. Nagyon felizgat még az is, amikor a csajok nem készülnek arra, hogy a lábaikat fogom kényeztetni, és úgy „natúran” kapom meg mondjuk a nap végén.

Imádom a lányok lábait szagolgatni. Az izzadt lábszag mindig is nagyon beindított, főleg akkor, ha az adott lány még azt is megengedi, hogy megkóstoljam, megnyaljam a talpát, lábujjait. Apropó imádom a csajok lábujjait szopogatni, és eddig mindig azt a visszajelzést is kaptam, hogy nagyon ügyesen csinálom, amit csinálok. Amíg nem volt barátnőm mindig a neten lévő lábfétis pornókra recskáztam. Jó volt, de azért az igazi lábak jobbak. Most, hogy van barátnőm, és nincs ellenére a láberotika végre kiélhetem régi vágyaimat, és kényeztethetem egy szép lány pihe-puha, finom, cuki talpacskáját.

Rendkívül izgi egy tinilány talpait szagolgatni, nyalogatni, csókolgatni. Valami elképesztően felizgat az, ha közben a lány kinevet, kicsit „megaláz”. Ilyenkor úgy érzem magam, mint egy csicska. Az úrnő az Én igazi dominám, Én pedig a csicskája vagyok, akinek most az a feladata, hogy a talpait kényeztesse. A büdös női láb számomra egyenesen jutalom. Ebben a szexvideóban barátnőm a talpaival kényeztet. Nagyon nagyon profi a csaj. Lábával kigombolja a farmeremet, majd előveszi a farkam, és elkezdi a talpával simogatni, dörzsölgetni. Néha kicsit megnyálazom a makkom, hogy azért ne száradjon ki teljesen. Nem kell több pár percnél, és a nagyon jó lábmunka hatására elélvezek a barátnőm talpaira. A spriccelő geciből barátnőm vádlijára is jut, amit nagyon szexinek talál.

lábmunka
Tinitalpak