telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Zoknis lábbal verték ki a hosszú és vastag faszom

0 látta
0%

Lábmunka és zoknifétis a szépséges tini barátnőmmel

Már régóta nagy zoknifetisiszta vagyok, nem tehetek róla de egyszerűen gerjedek eme női ruhadarabokra. Rajongásom okát  eddig nem sikerült megfejtenem, pedig több internetes fórumot, blogot átnyálaztam a témában, még a gyakorikérdések.hu oldalon is nyitottam egy topikot a bizarr szokásommal kapcsolatban.

A legtöbb férfi leginkább a női bugyikra, melltartókra, esetleg a cipőkre izgul fel, azonban az én szívem választottja a már fentebb említett csodálatos kelme.  Igazából már beletörődtem abba, hogy kilógok a sorból, ellenben a csinos tini barátnőmnek még nem mertem beszélni furcsa szokásomról.

Egyszer egy átmulatott szilveszteri buli után, főleg az alkoholnak köszönhetően végre színt-vallottam. A beismerés egész jól sült el, a csajszim cseppet sem akadt ki a dolgon, sőt mi több gyengéd és megértő volt. Azt mondta, hogy régóta sejtette már, hogy ilyen irányú fétisem van, mivel egyszer titokban meglesett, ahogy a szennyeskosár felett állva vertem a faszom és a levetett zoknijaira spricceltem a spermámat.

A beszélgetést követően a barinőm megfogta a kezem, levetkőztettet, majd megkért, hogy feküdjek a földre és engedjem el magam. Ő velem szembe ült és szexi lábairól ledobta a cipőit, majd zokni fedte talpaival elkezdte simogatni, masszírozni a farkamat és a golyóimat, miközben izgató piszkos szavak hagyták el a száját.

Izgató lábmunka zokniban
A barátnőm zoknijára élvezek, miközben a farkam veri a lábaival.

A farkam szinte azonnal égnek állt, majd egyre jobban felizgultam ahogy talpaival közrefogva merev faszomat lábmunkázott rajtam. Néha kézzel is verte a hímtagom, miközben talpát az orrom alá dugta, hogy beleszippanthassak mámorító lábillatába. Nem telt el sok idő és a pöcsömből lüktetve tört elő  a geci, melyet tini barátnőm őrjítően dögös fehér zoknija magába szívott.

Remélem tetszett nektek a szextörténetem és kedvet kaptatok ahhoz, hogy kipróbáljátok ezt a bizarr, de rendkívül élvezetes szokást a barátnőtökkel. Ha egyszer elveszítitek a zokniszüzességeteket, higgyétek el, hogy nem tudtok majd leállni a dologgal.