telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Szép talp a 13:45-ös buszon

0 látta
0%Fiatal pina kukkolása a buszon

Dezső vagyok a félig alkoholista, családját, és feleségét hetente 2x megverő, zokni szandált hordó félőrült. Talp fétisem van, imádom ha egy hölgyenek szép, formás lábujjai, és talpai vannak. A nyári buszozások elengedhetetlen eleme vagyok. Nemrégiben töltöttem 40. élvetévemet, de a finom kis ribancok utáni érdeklődésem mit sem csökkent. Akárhányszor megyek az utcán, vagy a buszon mindig azon gondolkodom milyen jó lehet azoknak a srácoknak, akik ilyen dögös tinikurvákat kefélhetnek. Régóta tudom magamról, hogy lábfétisem van, bár erről a feleségemmel soha nem beszéltem. Perverzióm kiélésének tehát egyetlen módja, ha ismeretlen lányok lábait sasolom.

A nyár tökéletes alkalom erre. Előkerülnek a szandálok, flip-flopok és rengetek gyönyörű lábú lánnyal találkozhatsz minden fele. Tudod milyen nehéz egy lány szemébe nézni, amikor ott áll veled szemben egy flip-flopban? Nagyon nehéz ilyenkor nem meglesni a lábacskáját. Bár senki nem mondja, de a nézésekből látom, és tudom, hogy mindenki szemében Én vagyok a perverz kukkoló, aki a mutogatós bácsi tovább fejlesztett, modernizált változata. Amikor megnézek egy-egy lábacskát mindig elképzelem magam a lány barátja helyébe. Sok lány nem is tudja mekkora szexuális izgalmat tud kifejteni a pasikra pusztán azáltal, hogy felfedi lábfejét. Sok pasi pedig egyszerűen nem foglalkozik ezzel, mert a nőben csak a pinát látják, ez meg olyan snassz…

talp fétis a buszon
Fiatal lány ül a helyijáratos buszon

Női lábszagokra izgulok

Ahogy fentebb írtam, amikor meglátom egy csaj szép, formás lábacskáját akkor igen sok minden fut végig az agyamon. Az első az, hogy milyen lenne, ha Én volnék a barátja a csajnak, és kényem kedvem szerint csókolgathatnám, simizhetném, szagolgathatnám a lábacskáját? A második ami ilyenkor átfut az agyamon pedig az, hogy vajon milyen érzés lehet annak a csajnak, ha látja, hogy egy pasi így felizgult rá? Mert azért szerintem minden nőnek „dicsőség” az, ha egy férfi szexuálisan felizgul rá. Egy nőnek nőiességét pont ez adja meg, hogy tudja ezt. Az a nő akire a pasik izgulnak fel, akiben a pasik nem látják a szexualitást az pont azért nem tud nő lenni, mert nem tekintik vonzónak. A női lábszagokra, és talp szagokra való szexuális izgalmam oka ott van, hogy még gyerekként megszagoltam Zsuzsi tesóm lábát, és azóta is rá vagyok kattanva a dologra. Nyilván soha nem fogok ismeretlen női lábacskákat szagolni, de azért fantáziálni lehet nem?

A feleségem amúgy is egy prűd pina. Ráadásul ocsmány is, mint a faszom. Konkrétan a faszomnak szebb feje van, mint ennek a 40 éves gecinek. No, de ne térjünk el a tárgytól, szóval a nyári buszozás számomra kész élmény. Egyrészt mert 50 fok van, a faszomról is ömlik a víz, és mert büdös vagyok, mint egy kukás. Egyébként kukás vagyok, ezt csak úgy jelzem! A minap épp a 13:45-ös helyi járattal utaztam, amikor kiszúrtam egy fiatal fruskát. Egyedül ült az ülésen, és nézett maga elé. Gondolom zavarban volt, vagy valami hasonló faszság. Nem tudom mi járhatott a fejében, és azt sem tudom volt-e esetleg barátja, de ha igen, akkor tuti azon gondolkodott, hogy lett legutóbb megbaszva, ha meg nincs neki barátja, akkor tuti azon fantáziál milyen lehetne xy menőmacsó pasival szexelni.

A tökéletes női láb. A talp fétis csúcsa.

Számomra a tökéletes női láb a szép, egyenes női lábfejnél kezdődik. A hosszú, formás lábujjak, a szép, sima, puha bőröcske mind mind hozzájárulnak ahhoz, hogy számomra izgatóak legyenek ezek a lábak. A manikűr pedikűr tekintetében nincs különösebb kedvencem, szeretem a natúr, festés nélküli körmöcskéket, és a festett körmöket is. Ha már a festett körmöknél tartunk, kedvencem a francia körömfestés. Ennek a lánynak pont ilyen körmei voltak! Hogy otthon legyen mire recskáznom, így elővettem a telefonomat, és felvettem videóra eme szép talpakat. Nem mintha az interneten nem volna 5 milliárd szex tube, de mindegy, öreg vagyok már ehhez a technikához. Szerintem Irma néni a kettyós maszopos nyugger tuti kiszúrta mit kamerázok, mert nagyon bökős tekintete volt… Remélem nem köp be az asszonynak.

lábfétis kép
Számomra ilyen a tökéletes női láb