Megtanítom szexelni a kislányomat

Leszbi anya lánya szextörténet

A kislányom már 18 éves elmúlt, és még nem szexelt! Ez borzasztó! 2018-ban ilyen egyszerűen nem lehetséges. Amikor elbeszélgettem vele az okokról nem nagyon kaptam magyarázatot. Csak a szokásos

“minden pasi köcsög”

“nincs normális pasi”

stb stb… Történt egyszer, hogy egy délután a szerelemről beszélgettünk, amikor is az Én pici lányom csak úgy magától kibökte, hogy ő még soha nem volt szerelmes. Ezen nagyon meglepődtem, de azon még inkább, amit utána mondott, hogy szerinte csak szerelemből lehet szexelni. Nem! Szexelni bármikor, bármilyen indíttatásból lehet, ehhez nem feltételen kell szerelem -mondtam neki, majd kértem, hogy mutassa meg a srác osztálytársait. Ő kicsit vonakodva, de megmutatta a srácok Facebookját, Én pedig rögtön kiválasztottam a legjobb pasit, és miután chaten ráírtam át is hívtam magunkhoz.

Mondtam neki, hogy meg kell dugnia a lányomat, és, hogy a lányom rajta fog gyakorolni. Kértem, hogy vetkőzzön meztelenre, majd jöjjön be a nappaliba. Miután bejött a nappaliba letérdeltettem elé a lányomat, és mondtam, hogy vegye szájába a fiú fütyijét. Szegényem nagyon bizonytalanka volt, de ott voltam végig, és fogtam a fejét. Miután már állt a fiú farka, letérdeltem mellé Én is, és felváltva szoptuk a srácot.

Aztán lefeküdtünk az ágyra a pasi pedig tövig tolta a hosszú, vastag farkát a lányom szűz puncijába, miközben Én a picikém melleit, és csiklóját csókolgattam, nyalogattam. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi, és jó élmény számára a szüzességének elvesztése, így most már teljesen biztos voltam benne, hogy jól döntöttem. Aztán Én is meglovagoltam a srácot, miközben a kislányom végignézte hogyan is kell mindezt csinálni. Megfordultunk, és kutyapózban dugott tovább a fiatal kandúrka, miközben a kislányom a seggemet ujjazta. Nem kellet sok ahhoz, hogy a srác elélvezzen, és a megbeszéltek szerint a kislányom arcára spriccelje a gecijét. Én ugyanis imádom az arcra élvezést, és gondoltam, hogy a kislányom is imádni fogja.

anya lánya szex
Kislányomat épp szopni tanítom
Actors: Preston Pa / Zoe Cush