Rámásztam apa új csajára

Családi csúcsvideók

Apám előző házassága anyámmal eléggé viharos volt. Nemrégiben úgy döntöttek külön folytatják, és elváltak. Ekkoriban apa nagyon magányos volt, és sokáig kesergett egyedül. Egy nap végül regisztrálta magát társkeresőre, és nemsokára meg is ismerkedett a szintén elvált, 1 gyermekes, nagymellű kínai nővel.

Gyorsan egy hullámhosszra kerültek, az azonban nem tetszett neki, hogy a nő néha kétértelmű jelzéseket közvetít felém. Bevallom, eleinte Én is furcsálltam, aztán továbbgondolva egész izgató volt a helyzet. Milyen lehet a szex egy idősebb, érettebb nővel? Milyen lehet, ha előveszem neki a farkamat? Vajon tetszene neki? Ahogy telt, múlt az idő egyre jobban foglalkoztattak ezek a gondolatok, és apám is egyre jobban észrevette ahogy ábrándozok. Egy nap amikor a nője félig az ölemben ült, és ő betoppant a szobába felszólított, hogy ne flörtöljek a barátnőjével!

Egyik este apám azt mondta megnézné ahogy megdugom a nőjét. Eleinte nagyon megijedtem, aztán belementem a dologba. Apám ott állt kis gatyába az ágy mellet, Én pedig előtte dugtam meg a nőjét.

Rámásztam apa új csajára
Rámásztam apa új csajára