telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Perverz 18-as mostohalány kézimunkázik apucin

0 látta
0%

Családi tabuszex:
A kéjenc tinicsaj, aki ronggyá verte az apja farkát.

Az ártatlannak tűnő tizennyolc éves tinilányka bemegy a mostohaapja hálószobájába és megkéri, hogy csináljon róla pár képet, amit majd fel tud tölteni a Facebookra. A gyanútlan apuka belemegy a dologba kattint párat a fényképezőgéppel, miközben a barna hajú tinilány pózolgat előtte.  A csaj megköszöni a fater közreműködését, segítőkészségét, majd a következő kérdéssel fordul hozzá:

Nincs kedved rólam egy-két pikánsabb képet is csinálni? Végül is te csak a mostohaapám vagy nem az igazi apám. Esküszöm anyunak egy szót sem szólok a dologról.

A „tisztes” családapa rábólint a dologra. A csodaszép fiatal lány vetkőzni kezd, először csak a felsőjét dobja le és melltartóban folytatódik a fotózás. Rövidesen a csöcsfedő is lekerül a tinédzserről, szép arca formás cickói teljesen lázba hozzák a fatert. A férfi bizsergést érez a lába közt, farka sátrat ver a gatyájában, így ha akarná sem tudná izgalmát tovább leplezni a lánya előtt.  A kis ribancnak tetszik az ágaskodó fasz látványa, egyből beindul tőle, ezért megragadja az alkalmat és rámozdul a nevelőapjára. A pasi az ágyon fekszik miközben a kis kurva a farkán dolgozik. Faszverés közben mélyen a férfi szemébe néz és percez szavak hagyják el a száját:

Rossz kislány vagyok apuci, meg kell, hogy büntess.

Családi XXX kiverik a mostohának a farkát A mostohaapa nagyra és keményre duzzadt farka a lány mellei közé kerül, miközben a gátlástalan, tabukat nem ismerő lotyó tovább folytatja a csávó verbális izgatását is. Ezután a mostohalány a borotvált, csupasz punciját mutatja a pasas felé miközben szeméremajkait enyhén széthúzza.

A ribike fokozza a faszverés sebességét, így a férfi szinte extázisba kerül, többször is felnyög a kéjnek köszönhetően. A perverz tini rövidesen eléri a célját, ugyanis az apja hosszú, vastag farkából hatalmas nagy adag forró geci spriccel ki.