Húgommal kártyáztunk

Nagyon fullos csaj a húgom

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ilyen jó nő a húgom. Mivel még mindketten a szüleinknél lakunk, így gyakran látjuk egymást mindenféle szituban. Szerintem nem is sejti, hogy rendszeresen szoktam kukkolni fürdés közben, illetve többször már ki is vertem a szobájában, miközben ő épp a barátnőivel csavargott valahol.

A mai nap anyáék már egész korán elmentek bevásárolni, így gyorsan birtokba vettük a házat. Minden a szokásos volt, kicsit gyilkoltuk egymást, ahogy azt a tesók között mindenki megszokhatta, de mindeközben végig ott volt közöttünk valami. Valami extra, amit nem tudok nektek leírni.

Mivel mindketten nagyon unatkoztunk, poénból elkezdtünk únozni. Természetesen Én nyertem. Aztán egymásra néztünk, és a követező pillanatban egymásnak ugrottunk. Mindketten meztelenre vetkőztünk, majd egyből megfogdostam formás, feszes tinimelleit, és gyorsan bele is ültettem a nagy, vastag faszomba. Nagyon intenzíven lovagolt, gondolom legbelül ő is hasonló érzésekkel volt irántam, mint Én iránta.

Húgommal kártyázunk az ágyon