telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

(HD) Tini húgom fasz szopása

0 látta
0%

Családi szexvideók csúcsa: Tinédzser húgom imádja a faszomat!

Nem vagyunk átlagos testvérek. Legalábbis nem vagyunk azok az átlagos testvérek, akik folyton szívják egymás vérét, meg mindig balhéznak stb stb… Mi mindig is közel álltunk egymáshoz, és mindig is érdeklődően tekintettünk egymásra. Kezdve azzal, amikor csomószor megkukkoltam a húgomat fürdés közben, vagy amikor titokban rá vertem ki a farkam.

Nem gondoltam volna, hogy ő is oda van értem, és, hogy lesz olyan pillanat, amikor egy jó alapos mélytorkos szopást kapok majd imádott lánytestvéremtől. Igazából nem vagyok kaszanova, nincs sok pénzem, nem nagy a faszom, mégis valamiért nagyon imádja a farkamat a húgom. Pedig ő egy gyönyörű 10/10-es gimnazista lány, alfa hímek tömkelegét kaphatná meg, mégis Én vagyok a választottja.

családi csúcsvideók
Húgom leszopott

Golyó nyalással indult, majd vad cumi lett belőle arcra, és szájba élvezéssel

Igazából felfoghatatlan élmény volt teljesen meztelenül lógó fasszal állni a húgom gyönyörűsége előtt. Először az arcát dörzsölte a farkamhoz, majd finoman a golyóimat kényeztette, nyalta – megjegyzem nagyon tudta a dolgát-! Ezt követően kezecskéivel finoman masszírozni kezdte a makkomat, majd egy laza mozdulattal bevette a szájába. Ahogy bevette egyből el is kezdte szívogatni a farkam ezzel mennyien jó szopás élmény okozva nekem.

Aztán kezeit a tarkójára tette, majd megengedte, hogy kényem-kedvem szerint megkeféljem a finom, szopós kis száját. Bőnyálas szopásban volt részem..Még kicsit furulyázott rajtam, aztán, mikor már nem bírtam akkor egyszerűen kivertem az arcától pár centire bele a szájába.

Szeretlek húgi! ?