(HD) Apámmal leszopattuk a ribanc nőmet

Nagy farkú pasik vs kis tini lányka

A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást, és pár kisebb vitától eltekintve teljesen zökkenőmentes a kapcsolatunk. Nemrégiben mégis megtudtam, hogy barátnőm megcsalt egy másik sráccal. Egész pontosan a munkahelyén szopta le a srácot. Mivel apámmal nagyon jó viszonyban vagyok, így elmeséltem neki a történetet, és azt mondta, hogy álljak bosszút. Szopassuk meg együtt a barátnőmet. A tervünk az volt, hogy áthívom magunkhoz a barátnőmet, mintha mi sem történt volna, majd faterral megdugjuk a száját. A terv szerint haladtunk, írtam neki, hogy este várom magunknál, készítek vacsit is.

A barátnőm időben át is jött, majd leült az asztalhoz. Faterom beszélgetni kezdett vele, majd egy kis felvezetés után nyíltan rákérdezett, hogy miért csalta meg a fiát, vagyis engem. A ribanc nem tudott egyértelmű választ adni. Az köztudott volt, hogy imádja a nagy farkú pasikat, de mivel Nekem jó méreteim vannak, így efelől soha nem is aggódtam. Végül is apám kiszedte belőle, hogy egyik nap munka után leszopta kispöcsű Józsit, a munkatársát a pult alatt. What the fuck? Úgy tűnik a nőknek tényleg soha semmi nem jó. Ha kicsi a faszom az a baj, ha nagy farkú pasi vagyok, akkor meg az a baj. Minden esetre faterom színre lépett, és elmondta a lánynak, hogy ez itt most az utolsó alkalom, hogy ő itt, mint barátnőm van jelen.

Ugyanis, hogy engem nem lehet megcsalni, és, hogy egy ilyen után alapvető az, hogy ki van baszva, és hogy szakítok vele. Erre faterom elővette a nagy, vastag farkát, és elkezdte lóbálni a ribanc szája előtt. A lány teljesen zavarban volt, és kérte apámat, hogy tegye el a brokit. Erre apám behívott a konyhába, és mondta, hogy gyere fiam Te is szopasd meg ezt a kis ribancot, elvégre kielégíthetetlenül nem lehet innen kiküldeni egy nőt sem. Így történt az, hogy apámmal alaposan megszopattuk a kis tini ribancot.

nagy farkú pasik
Tinilány vs nagy farkú pasik