telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Anyám rám nyitott faszverés közben

0 látta
0%

A mostohaanyám rajtakapott önkielégítés közben

Már napok óta nem szexeltem, így rohadtul ki voltam éhezve egy kis élvezkedésre. A barátnőm kidobott, ennélfogva csak magamon segíthettem. Végre elhúztak a testvéreim otthonról, szóval úgy döntöttem, hogy meztelenre vetkőzöm és alaposan kiverem a faszom.

Befeküdtem az ágyamba, és elkezdtem a kezemmel kényeztetni a farkam. A dákom egyre keményebbre duzzadt, már majdnem elélveztem, amikor hirtelen benyitott a mostohaanyám. Kurva kínos volt a szitu, ott feküdtem álló fasszal ő pedig megdöbbenve nézett. Gyorsan a pöcsöm elé raktam az egyik párnámat és hebegve mentegetőzni kezdtem. Ő pedig csak mosolygott, és a következőket fűzte a dologhoz:

Na mi van kisfiam, csak nem a farkadat vered éppen? Semmi gond, ez teljesen természetes, ne szégyenkezz emiatt. Megnézem ezt a nagy szerszámot közelebbről, had segítsen rajtad anyuci.

Majd ezután érzékien megfogta a farkam, végignyalta a nyelvével, majd a szájába vette. Miközben a pöcsömet szopta izgatóan a szemembe nézett pont úgy, mint ahogy a pornófilmekben szokás.

Amikor éppen nem a faszommal volt tele a mostohám szája, akkor buja szavakat suttogott felém, ettől még jobban felizgultam.

Látszott, hogy rengeteg szexuális tapasztalata van, ennyire jól még senki sem bánt a farkammal, pedig higgyétek el számos barátnőimnek köszönhetően van viszonyítási alapom a dologhoz…

A csaj egy gondolatolvasó volt, mintha tudta volna, hogy mit szeretek. A nyelvével finoman nyalogatta a heréimet, miközben a kezével a makkomat izgatta. Később még a golyóimat is szopogatta, felváltva szívta be őket a szájába.

A mélytorokkal megfűszerezett szopás után következett csak a szex legjava. Anyukám levette a bugyiját és beleült a vértől duzzadó eres farkamba. Fenomenális érzés volt, amikor a szerszámom behatolt a mostohaanyám forró puncijába.

Apám dögös felesége a faszomon lovagolt

anyámmal dugtunk
Anyuci lovaglópózban vadul kefél velem

A muterom lovagolni kezdett rajtam, szűk, izmos hüvelye szorosan körülölelte a faszomat. A tempó egyre jobban fokozódott, a MILF borotvált pinája, szinte tocsogott a nedvességtől, száját egyre hangosodó nyögések hagyták el.

Éreztem, hogy mindjárt élvezni fogok, kb. 20 másodperccel később hatalmasat spricceltem a nevelőanyám csupasz muffjába. Miután mindketten elélveztünk apám felsége leszállt a farkamról, a hasamra ült, majd felém fordulva izgatóan széttárta a punciját. A vágytól vöröslő puncijából előbuggyant a spermám, amit természetesen meg is kóstolt az ujjai segítségével.

Nem volt semmi ez a kis családi kiruccanás, amely egy ártatlan recskázásból indult, majd bűnös, tiltott élvezetekbe torkollott.

Azóta többször is megismétlődött a nevelőanyámmal a dolog, ugyanis gyakran meglátogat a szobámba ha apukám éppen nincs itthon. Eszméletlen szexkalandokat éltünk át együtt.

Nem is vágyom más lányra, egész nap csak anyukám szexi, krémes pitéjét habzsolnám.