telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

(HD) A mostohahugi egy kis zsebpénzért dug a tesójával

0 látta
0%

A ribanc mostohahúg és a mostohatestvér, avagy a tiltott családi pornó

Brian éppen a munka előtti kávéját fogyasztaná, mikor hirtelen megjelenik a szobájában szépséges tinédzser mostohahúga. A csaj teljesen le van égve anyagilag és szokás szerint pénzt kunyerálna a bátyjától, hogy este el tudjon menni bulizni, ribanckodni a barátnőivel a helyi klubba.

A tesó azonban hallani sem akar a kölcsönről, ugyanis a hugica már több ízben rászedte a családot. A fatertől is számtalanszor kölcsönkért kisebb-nagyobb pénzösszeget, amit persze soha nem adott meg, így nem is csoda, hogy senki sem szívesen ad neki kölcsön.

A lány mindent megtenne azért, hogy eljusson az esti partira, ahol szinte az összes menő csaj és pasi ott lesz. A perverz tini elhatározza, hogy elcsábítja mostohatestvérét, így csikarva tőle ki a bulihoz szükséges gubát.

Első körben ledobja a felsőjét és elővillantja feszes és formás tini cickóit. A srác izgalommal nézi a kerek melleket, majd arra biztatja a lányt, hogy szabaduljon meg a többi ruhájától is.

A házi sztriptíz show után a mostohahúg a testvéréhez sétál, majd hagyja, hogy alaposan letapizza őt. A fogdosást követően, melytől mindketten beindultak a tinike a szájába veszi bátyja faszát és érzékien, lágyan szopni kezdi. Végül egymásnak esnek és kutyapózban hatalmasat döngetnek, a továbbiakban pedig misszionáriusban kefélnek tovább.

A tiniribanc természetesen elérte amit akart és megkapta a bulira való dellát. Azért a mostoha bátyus sem járt rosszul, hiszen egy kis családi szex keretein belül telelőhette a hugi nedves punciját gecivel.

Actors: Cece Capella