Átjött hozzám aludni a húgom

Egy erotikus masszás, és végem van

Nem tudott aludni a szobájában, ezért a bolond húgom úgy döntött átjön aludni az Én ágyamba. Senki nem tudja a családból, de régóta recskázom a húgom bugyijaira, mert nagyon jó csaj. Kissé lefagytam, mikor már félálomban voltam, álló fasszal épp rá gondoltam, és egyszer csak benyit a szobámba…

… hogy ő most itt szeretne aludni, mert egyedül fél a szobájában. Uh, hirtelen nem tudtam mit mondani. Mondtam hát, hogy jöjjön persze. Befeküdt mellém, és a farkam már ekkor égnek állt, csak szerencsére a dunyhával jól el tudtam takarni, így nem vette észre. Az az isteni illat, amit hozott magával, csak még jobban megőrjített. Nemsokára elkezdett átgurulni az Én térfelemre, majd mikor szóvá tettem neki megsértődött, és elfordult oldalra.

Félálomban lehetett, amikor észrevettem a takaró alól kilógó gyönyörű, rózsaszín bugyiját. Elő is vettem a faszom abban a hitben, hogy már alszik, ám nem így lett. Megfordult, és azt mondta undorító amit csinálok. Viszont mivel nagyon megtetszett neki a nagy, borotvált farkam, így segített a kezével kiverni, és végül egy óriásit élveztem.

Átjött hozzám aludni a húgom
Átjött hozzám aludni a húgom