Szopás, seggbe dugás a BMW-ben

Napisex gazdagéknál avagy első randis dugás nyilvánosan

A Tinderről ismertem egy ezt a csajt, akit egyből el is hívtam randira. Természetesen a fotóim között ott van a fullos házam, és a BMW-m, így jelentős előnyből indulok a többi pasihoz képest. A csaj rögtön visszaírt, majd pár órán belül összehoztuk a talit.

Beült az autóba, majd elkezdtünk kocsikázni a városban. Nagyon gyorsan egymásra hangolódtunk s kézzel tapinható volt közöttünk a szexuális feszültség, így gyorsan félre is álltunk, hogy egymásnak eshessünk. Ekkor jutott eszembe, hogy óvszert elfelejtettem hozni… Meglepődtem, amikor erre az volt a válasza, hogy valamikor már amúgy is ki akarta próbálni a seggbekukit.

Erre mégjobban felizgultam, és kiszálltunk a kocsiból ahol az autó előtt térdelve alaposan végigcsókolgatta, végignyalogatta a farkam, majd jó bőnyálasan le is szopta azt. Aztán betérdeltettem a sofőrülésre, majd finoman betettem neki hátulról. Nagyon óvatosan egyre beljebb nyomtam a vastag farkamat, majd a végén szájba élveztem a gyönyörű lányt. Isteni kaland volt! Vegyetek BMW-t, megéri!

Szopás, seggbe dugás a BMW-ben
Szopás, seggbe dugás a BMW-ben
Actors: Nikita Fox