telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Megkúrtam a csinos szobalányunk szűk segglyukát

0 látta
0%

Szűk pinájú és jól szopó cselédlány kerestetik

Elég tehetős üzletember hírében állok – na jó nem álszerénykedem, rohadt vastag vagyok -, olyannyira hogy már nem tudom, hogy mire basszam el a rengeteg dellát amit megkerestem. Az alábbiakban elmesélem, vagyis inkább leírom  nektek a legújabb szaftos szextörténetem.

A feleségem is a családi biznisszel van elfoglalva, ezért állandóan üzleti úton van, én meg itthon tengődök kanosan egy szál kóbor pina nélkül. A kéróm hatalmas, majdnem akkora, mint a faszom, ezért úgy gondoltam felveszek egy új csicskát, hogy kicsit rendbe rakja a házban a dolgokat, meg persze a faszomat is lepolírozza néha, ha éppen nem a budit sikálja.

Pornó kaszting a melóért, a kurvák három próbája

megujjaztam a csajom seggét
Szex kaszting közbeni punci tágítás és anális behatolás

Szóval feladtam egy hirdetést a munkával kapcsolatban, melyben a fizimiskámat is publikáltam,  tudniillik nemcsak gazdag de kurva jóképű is vagyok. Természetesen rengeteg ribanc jelentkezett a pozícióra, alig győztem fogadni őket. Csináltam egy három körös állásinterjút, első körben elővettem a faszomat, ha valaki nem ijedt meg tőle, akkor már tovább is jutott a kettes szintig.

A második fordulóban a ribancoknak már nehezebb dolga volt, itt a kétlépcsős „hatalmas faszpróbán” keltet átmenniük. Miből állt ez? Nos.. szimplán szétkúrtam a pinájukat és csúnyán seggbe is basztam a lányokat. Csak az juthatott el a végső próbáig akinek kellően szűk segglyuka és puncija volt, ugyanis a tág, kotyogós berendezést nem szeretem. A muffszőrzet nálam nem akadály, ezért nem raktam hátrányba senkit, a borotvált pinát és a retró szőröset is egyaránt csipázom.

A végső forduló volt a legnehezebb. Reggelente rohadt nagyot és büdöset szoktam szarni, általában kultúrlény révén lehúzom a retyót, most azonban szándékosan nem tettem. Szarás után a jelentkezőnek azonnal be kellett mennie a helyiségbe és le kellett sikálnia a szaros toalettet, miközben én lehugyoztam a delikvenst. Ha mindezt kibírta az interjúalany, akkor élvezésig szopattam szargőzben, majd lenyelettem vele a gecimet.

A végén csak egy ribanc maradhat

A végső próbát csak egy csinos barna hajú MILF állta ki, a többiek mind elbuktak a végső megméretésen a hírhedt toalett teszten. No igen nem hiába néztem gyermekkoromban annyit a hegylakó című sorozatot, már ott is megmondta a jó öreg Duncan MacLeod, hogy:

 A végén, csak egy maradhat!

Ezek a skót gyerek tudott valamit…., anno rengeteget bölcsességet tanultam tőle.  A különbség kettőnk közt mindössze annyi, hogy amíg ő a kardjával hadonászik és fejeket csap le, én kicsit szerényebb módon a méretes faszommal és a tahó modorommal szelektálok a puncik közt. 

Szó mi szó az általam rendezett kis kaszting egész jól sikerült, úgy néz ki, hogy megtaláltam álmaim csaját. Amikor csak tejhetem belemártom az eres faszomat a szexi MILF szobalányom forró, szűk barlangjaiba. Egyszerűen imádom ezt a nőt, mindig fel tud izgatni. Egy szexrabszolga miniszoknyában, combfixben kell ennél több?

Remélem tetszett nektek a perverz kis szexsztorim, ki tudja talán a következő állásinterjúmra ti is jelentkeztek, ugyanis kertészt és szakácsnőt még mindig keresek…

Actors: Sophie Lynx