telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Seggbe élvezés a tóparton

0 látta
0%

Seggbe baszás két csajjal egyszerre – szexsztori a vízparton

A minap épp az egyik közeli bányató partján napoztam a borult, felhős időben. Igen, Én ebben is jó vagyok! Épp azon gondolkodtam, hogyan fogom megcsalni az új barátnőmet, aki teljesen rendes, normális, megbízható lány, csak hát nem engedi seggbe. Én meg azt nagyon akarom, így most azon filózgatok hogyan, és mikor is mehetnék félre. A megcsalás nem szép dolog, de ha nem tud róla, akkor nem fáj, nemigaz? Szóval épp ez járt a fejemben, amikor hallom, hogy két bájos női hang közeledik felém. Mivel le volt takarva a fejem, így nem tudtam megfigyelni, hogy kik, és mik, de egyszerűen éreztem, hogy nagyon jó csajok lehetnek.

Amikor odaértek hozzám megdícsérték a farkam méretét, ami nagyon jól esett. Mondták, hogy csak átutazóban vannak erre fele, és, hogy nagyon szimpatikus a testem nekik, ezért, ha nincs ellenemre, szívesen kefélnek velem egyet. Ilyen ajánlatot ugyan ki utasítana vissza? Belementem. A két lány leült mellém a földre, majd elkezdték simogatni a farkamat. Volt rajtam egy alsónadrág is, így a lányok kíváncsisága még erősebb volt hancúrlécem irányába. Erotikus nézések közepedte lehúzták rólam a boxeremet, majd a szöszi be is vette szájába a félig kemény farkam. A barnácska kicsit félénkebb volt, ám nemsokkal később ő is szájába vette férfiasságomat.

Ledobtam egy törülközőt a földre, hogy azért mégse a retkes fűbe basszunk már, és a csaj beleült a farkamba. Lovagló pózban nyomtuk, mert az volt a közös kedvencünk. A kis barna csajszi pedig itt-ott kényeztette barátnőjét. Cici nyalogatás, punci dörzsölés mikor mi… Aztán jött, amit mindig is akartam: seggbe baszhattam egy fullos barna hajú csajt. Jó mélyen toltam a faszomat a lány szűk segglyukába, és addig keféltem, amíg bele nem élveztem a segglyukába. Miután telespricceltem friss, meleg gecivel a lány szűk, csupasz segglyukát a barátnője szépen lenyalta a kifolyó spermát. Azt hiszem máskor is jövök majd ide napozni!

seggbe élvezés
Anális szex kaland a tóparton