telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Az első seggbedugás élményem egy magyar lánnyal

0 látta
0%

Fiatal, amatőr csajokat próbáltam seggbebaszni

Minden évben lejárok bulizni a Balatonra, így tettem az idén is. Nagyon jogképű srác vagyok, ennélfogva minden nyáron sikerült felszednem valami fullos kis tinikurvát, ugyanis arrafelé a csajok könnyen kaphatóak, mondhatni, hogy a mi fiatal picsák hamar szexelnek, szeretik a faszt. A szexpartnereim között voltak magyar és külföldi tinik is. Csupán egyetlen problémám volt az általam felszedett kis kurvákkal, hogy egyik sem engedte magát seggbedugni.

Ingyenszex után egy pornós ribanccal análszexeltem

A nagy farkam volt az oka annak, hogy egyik szexpartnerem sem akarta velem átélni az anális szexet. Már nagyon akartam, hogy berakhassam a faszomat egy formás fiatal seggbe, de senki sem merte a popóját felkínálni nekem ekkora méretek mellett, féltek, hogy végleg kitágítom a segglyukukat. Elegem lett az amatőr csajokból, így végső elkeseredésemben egy profi sok XXX filmben szereplő hivatásos pornós ribanchoz fordultam segítségül, aki természetesen nem ijedt meg a hímvesszőm méretétől.

A csaj szexi harisnyában fogadott, amitől egyből felállt a pöcsöm, ebből kifolyólag előjátékra sem volt szükség. A női seggek és a harisnyák a gyengéim, ugyanis seggimádó és harisnyafetisiszta vagyok. Élőszőr a barna hajú prosti nedves pinájába dugtam hatalmas dákómat, majd miután  a faszom jó síkos lett a hüvelynedvétől rátértünk az anális élvezetekre.

Eddig még nem fizettem a szexért, azonban ezért a luxuskurváért tudom, hogy megérte. Most már tisztába vagyok vele, hogy az ingyenszex nem garancia a kielégülésre. Nagyon boldog voltam, hogy végre egy formás, kerek segget baszhattam szét. A sokat megélt szexmunkás popójába spricceltem a sugárba kitörő forró gecimet.