telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Érzéki puncinyalás

0 látta
0%

Alaposan kinyalt punci

Szerelmemmel úgy döntöttünk, hogy elmegyünk kikapcsolódni egy hotelbe. Mivel sznobok vagyunk, így nekünk nem jó ám akármilyen fiszem-faszom hotel, Nekünk 5 csillagos szálló kell! Mivel még nem indult be a 2018-as nyári főszezon, így némileg még könnyen lehetett szobát foglalni. Hétfőn lefoglaltuk, ma Kedden már mentünk is. 1 hétig fogunk itt pihizni, és csak élünk a mának. Az első napunk viszonylag mozgalmasan telt mentünk mindenfele, estére elfáradtunk, és kidőltünk. Semmi sex. A következő nap az esti progamunk közös pornó nézés volt. Magyarország legnagyobb pornó oldalát néztük meg, és az onnan merített ötletek alapján arra gondoltuk kipróbáljuk azt, hogy a párom beköti a szemem, és úgy fogunk szeretkezni.

Hogy mivel is izgalmasabb így a szeretkezés azt már sokan taglalták. Bekötött szemmel az ember más érzékszervei sokkal aktívabbá válnak, ezáltal sokkal érzékenyebben is reagálnak az őket ért behatásokra. Este tehát egy közös fürdés keretében már meg is kezdtük az előjátékot, majd Én előre mentem a szobába. Beérvén feltettem a szememre a kendőt, és hátul megkötöttem. Nagyon furcsa, kicsit kényelmetlen, de ugyanakkor rendkívül izgalmas helyzet volt. Meztelenül lefeküdtem az ágyra, majd az egyik mellemet a kezemmel szorongattam, miközben a másik kezemmel magamhoz nyúlva maszturbáltam. Fogalmam sem volt, hogy közben a párom már ott áll előttem, és épp most veszi le a polóját.

Mikor levette a polóját, azt nem az ágy szélére tette le, hanem a fejem mellé dobta. Nagyon megijedtem, mert nem számítottam rá, hogy már a szobában van! Amikor elnéztem jobbra a ruha irányába, hirtelen balról végignyalta a nyakamat, majd kezét az arcomra helyezte, és elkezdett cirógatni. Aztán vadul smárolni kezdtünk, miközben éreztem, ahogy kezét a torkom köré fonja. Szorongatni kezdte a torkom, miközben hevesen csókolt tovább. A következő pillanatban apró csókokkal elindult lefelé, és a mellbimbóimat is megharapdálta, majd ezután hirtelen feltolta a lábaimat, és elkezdte csókolgatni, szagolgatni a puncimat. Imádja a punci szagot! Ezután alaposan szétnyalt a picsámat…

puncinyalás
Szenvedélyes csókok, és finom folytogatás szex közben
Actors: Bruce Venture