Furgonos futár felvesz egy stoppos lányt

A furgonos futár szexkalandja a gyönyörű stoppos lánnyal

Egy esős Hétfői napon indul történetünk amikor is a furgonos futár aki szinte mindig el van csúszva időben, kivételesen nincs elcsúszva időben. Sőt idő előtt végzett az utolsó lerakóval is, így nyugisan kocsikázgat vissza a céghez amikor is az út szélén megpillant egy fekete esernyős stoppos lányt a szakadó esőben ácsorogni. A hős férfi egyből felismeri a helyzet adta lehetőséget, megáll, majd beinvitálja a lányt a furgonjába.

A lány boldogan be is ül, majd elindulnak s közben beszélgetnek. Kiderül, hogy a lánynak van kapcsolata azonban a barátja nagyon régóta nem tudja rendesen megdugni s ez nagyon zavarja lányt. A lány kérdésére, hogy a furgonosnak vajon van-e kapcsolata a férfi nem válaszol. Időközben megkérdezi a lányt hová szeretne menni, majd az közli, hogy a városba. Ekkor a férfi közli vele, hogy az messze van, és csak szexért cserébe viszi el. A lány elhül pár pillanatra, majd belemegy a dologba s folytatják útjukat. A furgonos először megkéri, hogy vegye le a kabátját, majd a pulóverét. A lány izgatottan teljesíti a domináns férfi kívánságát. Eközben megérkeznek egy ritkán használt erdei útra ahol megállnak s a férfi elkezdi fogdosni a lányt. Először a melleit fogdossa, majd a lány hasát s végül benyúl egyenesen a bugyijába. A fiatal lány egyre izgatottabb mikor a férfi kicsit megszorongatja a torkát (ahogy a lány egyébként szereti).

Barátom van, de azért leszoplak!

Ekkor a furgonos előveszi a faszát, és megkéri a lányt, hogy kapja be neki. A lány azt feleli, hogy barátja van, és nem tehet ilyet. A furgonos erre csak annyit mond, hogy leszarja az ügyet. A lány egyből oda is hajol a férfi farkához, először megnyalogatja, majd bekapja azt. Miközben a fiatal tinike orálisan kényezteti a férfit az ujjazza a lány fenekét. Nemsokkal később helycsere megy végbe s a férfi a nő lábait nyakába véve megdugja a lány kiéhezett csupasz kis punciját. Pár perc után annyira be van indulva, hogy nem bírja tovább s ráélvez a nő babapuncijára, majd elindulnak a város felé.

Furgonos futár felvesz egy stoppos lányt