Házi koca, és a falusi suttyó

Ingyen sex a falu legdagadtabb csajával

Lássuk be a csajozás nem egyszerű műfaj. Az igazán szép csajokhoz pénz, kocsi, ház kell, a kevésbé szép csajok pedig általában mind foglaltak, stabil párkapcsolatban élnek. Mi marad? Keresgélés a hétköznapi életben. Ez azonban falun nem is olyan egyszerű. Ebben a porfészekben lakunk kb kétezren. Ebből 60% öreg, 20% 30 év feletti, és mindössze 40% fiatal. Ennek a fele pasi, így marad 20% fiatal nő. Ezen 20%-ból a fent leírtak szerint kivonjuk a szép, és az átlagos lányokat, szóval marad 2% csaj, aki közül választhatok. Persze egyik sem tetszik. Az egyiknek meg Én nem tetszem, mert hát leszbikus. Marad 1%, az az 1% akit akkor se basznék meg, ha rákényszerítenének.

De bizony falun, ahol a rosszlányok sem elérhetőek könnyen ráfanyarodik az ember olyan dolgokra, amiket normál körülmények között nem tenne meg. Így történt, hogy betaláltam a falu egyetlen kibaszott, kurva dagadt házi hízóját. Ilonka néni lányát, Julcsit. Julcsi 160 centihez mindössze 160 kg, és szentül hiszi, hogy a szépség belülről fakad. Nos, nem mondom, hogy ez így van, de az Én nézőpontom szerint a belső indíttatású “szépség” még kurvára nem ért el ide ki, az emberek által látható perifériára. Apropó, milyen is egy házi koca?

Állandóan éhes. Röfög, bárhol tudsz rá pinát hajtogatni, és kurva undorító. Ez az úgy nevezett bbw, vagy sbbw. Magyarul dagadt, és kibaszott, kurva dagadt. A dagiság általában egyenlőséget jelent az igénytelenséggel újiiiiiiiiiiiiiii. Höh, skacok, éhes a csajom! Megyek nézek neki valamit az istállóból, valami lószart, az jó lesz. Ja, amúgy ez mindent megeszik. Tégla, kuka, patkány bármi jöhet, csak hagy egyen, mert állandóan geci éhes. Akkora keze van, amit még Arnold is megirigyelne, és akkora bele van, hogy ha megfordul az ágyban órákon át nem látok természetes fényt. A pináját első dugás alkalmával fél óráig kerestem, aztán rájöttem, hogy baromi felesleges amit csinálok, hiszen egy ilyen tokaréndzsörön gyakorlatilag bárhol tudsz pinát hajtogatni! Röf röf!

házi koca
Házi koca
Házi koca[/caption]"> Házi koca[/caption]&source=http://puncineked.com">