Szopjad csak még egy kicsit a faszomat

Gubabcsi úti kurvát szopatok az autómban

Otthon összevesztem az asszonnyal, mert megint felbaszta az agyamat a faszságával. Elindultam hát egyet kocsikázni. Gondoltam megnézem a mai legolcsóbb kurva felhozatalt, így utamat egyből a híres Budapesti Gubacsi út irányába vettem. Az ottani csajok nagyrésze brutálisan szarul néz ki, nem is értettem hogy lehet őket megkívánni, aztán egyszer csak megláttam őt. Azonnal tudtam, hogy jól fog szopni s gondoltban már szinte éreztem ahogy a szopjad csak még egy kicsit a faszomat parancsomra jó erősen rámélytorkozik a farkamra.

Na, de ne rohanjunk ennyire előre nézzük ki volt Ő. Egy kommersz cigány asszony azonban volt valami tűz a szemében, és bevallom őszintén magyarként a magyar szex kedvelőjeként megkívántam! Sosem próbáltam még cigánnyal a szexet, gondoltam itt az idő tenni egy próbát. Nagyon izgultam mikor megálltam előtte, és bevallom őszintén nem tudtam mire készüljek. Mikor lehúztam az ablakot, és szóba elegyedtünk meglepő módon udvarias volt. Udvarias, ugyanakkor ott volt a tűz a szemében. Megkérdeztem mennyi lenne egy orális szex majd azt mondta kétezer tesó. Az összeg ismerős volt, mert mindig kétezerért teszek a BMW-mbe is. Mondtam neki üljön be, beült, átadtam a pénzt, majd elindultunk egy nyugisabb helyre, közben beszélgettünk. Megtudtam, hogy ő nem csak a pénzért csinálja, hanem élvezi is, bár ezt valahogy eddig is éreztem rajta.

Szopjad csak még egy kicsit a faszomat!Egy földút bekötésnél megálltunk, majd beültünk hátra. Automatikusan lehúzta a nadrágomat, és az arcát a farkamhoz nyomta majd bőnyállal elkezdett szopni. “Ez valami isteni!” – kiáltottam fel, ilyen jól még talán senki nem szopott le. Közben többször mondta, hogy szereti, ha dominálnak felette, kicsit durvábban beszélnek vele, ekkor azt mondtam neki szopjad csak még egy kicsit a faszomat, mire ő kérés nélkül kiszopta az akkor a faszomból kilövellő forró, friss gecimaradékot is amit esetleg nem nyelt le. Megkérdezte, hogy kinyalja-e a seggemet, de attól nagyon féltem, arra nemet mondtam. Az aktus után kicsit beszélgettünk még s kiderült, hogy 33 gyereket nevel otthon, a férje pedig már rég nem adja meg neki sem testileg, sem lelkileg amire szüksége van. “Midőn véletlen” gondoltam magamban s egy pillanatra elgondoltam azon milyen lehetne egy gubacsi úti cigány kurvával együtt lenni. Aztán rájöttem, hogy magyarként kurva cink, így elköszöntünk egymástól s elindultam haza az asszonyhoz, akinek meg addigra baszhatnékja lett. Óóóóóóóóóó bazdmeg!

Szopjad csak még egy kicsit