Leszopott a csaj haverom aztán szájba élveztem mert imádja

Tinipicsa leszopta a srác haverját

A fiú lány barátság elég ingoványos talaj. Ennél a csajnál évekig csak barát voltam s nem is álmodozhattam arról ami nemrégiben megtörtént. Ugyanis tegnap elmondhatom, hogy leszopott a csaj haverom akiért évekig csak epekedtem. Folyton hallgttam sztorijait a szerencsés csávókról akik mindig csak szexet akartak, és meg is kapták. Én pedig átkoztam magam, hogy miért nem voltam férfiasabb, határozottabb. Ha az lettem volna most nem kerültem volna barátzónába.

Na, de azok az idők elmúltak ugyanis tegnap váratlanul leszopott a csaj haverom. Az eset úgy történt, hogy épp otthon voltam, amikor rám írt Messengeren, hogy tudunk-e talizni. Igazi barátzónás lúzerként persze egyből igent mondtam neki. A koronavírus miatt mostanság nem nagyon lehet beülni sehova, így végül abban maradtunk, hogy feljön hozzám s itt kávézunk, dumálgatunk egyet. Szokásához mérten 2 óra késéssel, de végül megérkezett. Szól a kaputelefon s én izgatottan lépek oda, majd veszem fel. Az ő hangja volt az! Most is megbabonázott s kissé elcsukló hangon, de mondtam, hogy nyitom az ajtót. Felérvén a lakásomba egyből megéreztem tökéletes parfümjének finom illatát, majd arcrapuszival üdvözöltük egymást. Levette a cipőjét, majd mezítláb bement a nappaliba s leült a kanapéra. Fogalma sem volt, hogy lábfétisem van, és szívesen puszilgatnám, szagolgatnám a szexi talpacskáját.

A nagymenő BMW-snek köszönhetek mindent

Leült majd kért, hogy csináljak neki kávét. Kérését azonnal teljesítettem, a kávét bevittem neki, majd leültem mellé s beszélgetni kezdtünk. Azt mondta, hogy úgy volt egy sráccal komolyabban alakulnak a dolgok, de tegnap este tudta meg egy barátnőjétől, hogy a nagymenő BMW-s srác megcsalta őt egy buliba. Azonnal összeomlott, és nem tudta mit tegyen. Végig sírta az éjszakát, majd valahogy elaludt, és most ahogy felkelt átjött hozzám, hiszen én mindig meghallgattam, megértettem őt. Átölelt, és azt mondta nagyon hálás nekem, majd elfektetett a kanapén. Lehúzta a nadrágomat, és azt mondta, hogy addig fog szopni amíg bele nem élvezek a szájába. Alig 10 percig bírtam, és szó nélkül beleélveztem a szájába. Ő tovább szopott s bár le nem nyelte, de isteni élményt adott. Azóta nem hívott, nem tudom most mi van közöttünk.

Leszopott a csaj haverom