(HD) Izmos pasi szopat meg a fürdőben

Házi szex video amiben az izmos, menő pasim az arcomra élvez

Mindig is a férfias pasik vonzottak, így nem meglepő, hogy a pasim is ki van gyúrva, izmos. Kapcsolatunk a konditeremben kezdődött. Mindketten imádjuk a testépítést, és imádjuk egymás izzadt testét fogdosni, taperászni. A barátomnak lábfétise van, így edzés után gyakran szagolgatja az izzadt, büdös lábamat. Ez Nekem nagyon tetszik, ahogyan az is, hogy egy ekkora, kigyúrt csávót csicskíthatok be. Azonban nem mindig vágyom erre. Néha szükségem van arra, hogy egy erős férfi irányítson engem, hogy így igazán nőnek érezhessem magam.

Ilyenkor jön a pasim, és átalakul egy igazi vadállattá. Gyakran erőszakos velem, amit a bevitt mesterséges tesztoszteron hormonok csak még inkább elősegítenek. A mai reggel egy teljesen átlagos reggelnek nézett ki. Bemegy a fürdőben, és elkezd készülődni. Kb pár perccel azután, hogy bement behívott magához. Nem tudtam mit szeretne, ezért bementem. Mondta, hogy adjak be neki valamit, mert nem mer kijönni, nehogy elcsússzon. Odaálltam a zuhanykabin elé, és széthúztam az ajtót, beadtam neki a tusfürdőt, amit kért. Ekkor belemarkolt a hajamba, és berántott a zuhany alá, majd térdre kényszerített. Ekkor még nem volt teljesen kemény a farka. Odanyomta, és hozzádörzsölte az arcomhoz, közben azt is kérte, hogy szagolgassam meg neki.

Miután eleget tettem minden kérésének, már keményen állt a farka. Elkezdte finoman becsúsztatni a számba, és kérte, hogy finoman szopjam neki. Így is tettem, és egyszer csak nagyon durván tövig betolta a torkomba vastag, eres faszát. Azt hittem megfulladok! Még soha nem szoptam le senki mélytorkosan. Ez volt az első mélytorkos szopásom. Először nagyon megijedtem, de közben izgatott is a dolog. Imádom, amikor kiszolgáltatott helyzetben vagyok. Az a nő vagyok, aki szereti, ha éreztetik vele, hogy van nála erősebb teremtés. Imádok megdolgozni azért, hogy béke legyen. Miután taknyosra szopatott a fürdőben nyalogatnom, és csókolgatnom kellett a heréit, miközben ő magának verte a farkát. Mikor már nem bírta tovább az arcomra élvezett, majd szétkente a cuccot a farkával az arcomon, és kiküldött a fürdőszobából.

izmos pasi szopat
Izmos pasimmal a fürdőben