10/10-es csajommal a plázában

Fullos tinipuncik a plázában

2018-ban bármilyen plázában is járunk az első amin megakad a szemünk, azok a fullos tinipuncik. Sokan azt hiszik ezek a csajok mind Adoniszra várnak, és csak velük hajlandóak lefeküdni, azonban, ez sok esetben nem így van. A csajom is egy az ilyen lányok közül, és mint láthatjátok nem vagyok sem kigyúrt, sem gazdag, sem pedig Adonisz testű. Mégis az Én faszomat szopja! Szóval vannak még rendes lányok, és könnyen lehet, hogy az a rendes lány az lesz, aki épp ma ment el melletted a plázában, és Te leribancoztad anélkül, hogy ismerted volna.

Na, de visszatérve ránk. Mászkáltunk kicsit a városban, és szokásunkhoz híven benézünk kicsit a plázába is. Na most azt tudni kell, hogy a pláza tele van biztonsági kamerákkal, és meg nem erősített információk szerint nem kizárt, hogy még a wc-ben is van kamera, ami hivatalosan nem kéne, hogy legyen ugye. De ez minket abszolút nem tántorított el attól, hogy nyilvánosan leszopjon a barátnőm. Eleinte a földszinti wécékben próbálkoztunk kezdve a férfi wc-vel, majd folytatva a női wc-vel, de gyorsan rá kellett jönnünk, hogy akkora a forgalom, hogy túlzás nélkül állíthatom fél percenként jönnek-mennek az emberek, és szinte az összes kabin foglalt.

Nyilvános szopás a plázában

Ekkor gondoltunk egyet, és felmentünk a pláza legfelső szintjén lévő mosdóba. Itt már lényegesen kevesebb volt a forgalom, de mivel Tőlünk nem messze volt a mozi, így még itt is relatíve sokan voltak. Pár perc várakozás után találtunk is egy szabad fülkét, és bementünk. A barátnőm egyből letérdelt, Én pedig letoltam az alsónadrágomat, és a kicsit szőrös faszomat egyenesen a szájába tettem, majd elkezdtem megdugni a lány száját. Ez nagyon tetszett neki, és ennek egy hangos nyögéssel jelét is adta, de mivel ez kicsit soknak, egész pontosan hangosnak bizonyult, így csak szimplán szopott tovább. Végül a szájába vertem ki a farkamat, mert azt szereti a legjobban.

10/10-es csajommal a plázában
10/10-es csajommal a plázában