Tinilány nyilvános alázása Budapesten

Tinilányok akik imádják a megaláztatást

A nők sok esetben maguk sem tudják mi a jó nekik. Ha nem azt kapják, amit akarnak akkor azért sírnak, ha pedig pontosan azt kapják, amit szerettek volna, akkor azért rinyálnak. Ebben a videóban, amely Budapesten lett felvéve egy látszólag 40-50-es éveit taposó, de megjelenésében fiatalos úr, és barátnője, vagy felesége együtt szégyenítenek meg az utcán egy tinilányt, aki mindehhez még vigyorgó fejet is vág. Miért is nem vagyunk meglepve? Nézzük mi történt pontosan!

Szóval Budapest egyik forgalmas helyén a Szabadság hídon indul a tortúra, ahol a lányt az úttest szélére térdeltetik egy meglehetősen lenge, sokat mutató ruhában. A férfi, és a nő jókat nevetnek rajta, miközben az őket körülvevő emberek csak csodálkozva nézik mi történik éppen. A térdelő tinilányhoz ekkor odahajolnak, majd valamit mondanak neki, és megkérik álljon fel, és mutassa meg a kamerának a seggét. A lány ennek eleget is tesz, és megmutatja formás, feszes seggét, amiben egy seggdugó van. A seggdugóhoz egy hosszú farok csatlakozik. Ekkor a férfi elővesz egy ostort a nő táskájából majd többször ráüt a tinike seggére. Jó pár ütés után ráparancsol a lányra, hogy nyissa ki a száját, majd tartsa a szájában az ostort.

Ezt követően végigsétálnak egy úton, ahol a lány melleit többször megütik, megcsípkedik, miközben az idősebb nő kezével többször is a fiatalabb lány puncijához nyúl. Ezután nemsokkal betérnek egy bárba, ahol a fiatal tinikét egyből faszra is húzzák, és jól megbassza a csávó, majd egy 8.kerületi cigány pedig leszopatja a fehér tinilányt. Ezután feldobják egy asztalra, és szétujjazzák, miközben a 8.kerületi cigány fojtogatja.

tinilány
A 8.kerületi cigány is beszállt a buliba