Nagymenő BMW-s, és a plázapicsa (2008)

Ingyenszex a BMW tulajdonosoknak

Prémiumautó mellé alapfelszereltség a nagy csöcsű szőke/barna az anyósülésen tartja a mondás, és úgy tűnik nem alaptalanul. Azt már tudjuk, hogy a flegma cigány lányt simán meg lehet dugni, ha van egy menő német prémium autód, azonban úgy tűnik ugyan ez érvényes a világ minden tájékán is. Nem tudom milyen országban készült a videó, de igazából mindegy is.

Fiatal plázapicsa éppen diákmunkán van, a feladata pedig szórólapot osztogatni az autósoknak, akik épp a főúton lévő délutáni dugóban üldögélnek. A munka nem fizet valami jól, ezért a lány már régóta gondolkodik vajon mit, és hogyan is kéne csinálni, hogy több pénze lehessen. A dugóban araszolgatva több koszos, izzadt munkásember is beszólogat, befütyülget neki, míg végül odagurul egy nagymenő BMW-s, majd rádudál a lányra. Kiteszi az elakadásjelzőt, majd beszédbe elegyedik a csajjal. A srác nem kispályás, ott a kocsiban előveszi a farkát, és megkéri a lányt, hogy szopja le egy kicsit, és akkor talán beülhet a kocsiba. Természetesen a lány azonnal behajol az ablakon, és bekapja a menő srác farkát.

Ezután a srác tartja a szavát, és megengedi a lánynak, hogy beüljön a kocsiba. Amint beül, szinte egyből elkezdi vetkőztetni, majd jól meg is csöcsörészi a csajt. Természetesen a lány is nagyon élvezi a dolgot, ámbár pénzt nem kap érte, de egy fullos luxusautóban fogja megdugni egy menő pasi. Ez sok pláza picsának igen kielégítő élmény. Az autópályán való haladás közben simán belefér egy kis szopás, és ujjazás is. Azt hiszem ezt hívják közúti veszélyeztetésnek. Mindenesetre akármekkora is legyen ez a kocsi, azért kívül mégis tágasabb, így hamarosan megállnak, és egy puszta szélén folytatják autós szexkalandjukat. Miután a srác többféle pózban, és többféle módon szétkefélte a csajt, végül beleélvez a szájába, és lenyeleti vele a gecijét. A lány elégedetten mosolyog, majd visszaülnek a kocsiba, és indulnak visszafele. Ez a BMW életérzés!

bmw képek
Nagymenő BMW-s, és a plázapicsa