Csajommal a plázában

Nincs mit tenni, ha feláll a fasz

Kinek volt már különböző nyilvános helyeken brutális merevedése? Az okot nem nehéz kideríteni. Fullosabbnál, fullosabb tiniribancok mindenfele fincsi illatokkal megspékelve, minden normális férfi embernek égnek áll tőlük a fasza. Én épp a barátnőmmel sétálgattam bent, mivel terveztünk egy Szombat délelőtti laza kis programot, csak olyan kurva meleg volt kint, hogy inkább bent maradtuk a klimatizált plázában sétálgatni. Megnéztük az összes kirakatot, és már épp azon gondolkodtunk, hogy beülünk mozizni, amikor barátnőm jelezte, hogy szívesen enne valamit. Én ugyan nem voltam éhes, de miután meglátta a mekit, és mondta, hogy menjünk kajálni, aztán filmezzünk, mert még a filmünk kezdéséig van fél óra, akkor belementem, és beültünk a mekibe kajálni.

Kb 10 perces sorban állás után meg is kaptuk a kaját, és leültünk az egyik asztalhoz. Jót kajáltunk, közben nevetgéltünk, beszélgettünk, szóval tök jó volt az egész. És ekkor bumm… Megláttam egy 10/10-es fullos tini ribancot, egy igazi pláza ribancot, és kurva erős merevedésem lett. Ezt rögtön jeleztem is barátnőmnek, akinek nagyon tetszett amit látott. Én már ott kész lettem volna a pad alatt elővenni neki, hogy leszophasson, de mivel fostam a nagydarab, fehér inges, kopasz biztonsági őrtől, így inkább felmentünk az emeltre, és megkerestük a női mosdót.

Igazából hatalmas nagy szerencsénk volt, ugyanis amikor legutóbb ezt meg akartuk csinálni a második emeleti női wécében is akkor forgalom volt, hogy 15 percig csak álltunk, és vártunk, hogy legyen végre egyetlen egy olyan másodperc, amikor be tudunk slisszanni anélkül, hogy bárki észrevenne, és ugatna a security csávónak. Most valahogy elsőre sikerült. Beérvén a klotyóba le is vettem a ruhámat, és barátnőm azonnal le is térdelt elém. Előkapta a farkamat, és cumizni kezdte. Közben teljesen meztelenre vetkőzött, hogy csodálhassam formás, természetesen nagy melleit, amik egyáltalán nem lógósak. Pár perc után egyenesen a szájába sültem el. Tudom, hogy imádja a szájba élvezést, ezért direkt oda spricceltem neki, és láttam, hogy tényleg élvezte is. A kis mission után felöltöztünk, kimentünk, és tovább nézelődtünk.

feláll a fasz
Nyilvános szopás a plázában