(HD) Seggnyalás (lány nyal fiút)

Férfi seggnyalás (rimjob)

A legtöbb pasi titkon álmodozik arról, hogy a barátnője ezt-azt csináljon a seggével. Szerény véleményem szerint aki arról ábrándozik, hogy a csaja egy felcsatolhatóssal seggbetegye az buziiiiiiiiiiiiiiiii! Ma még elég a csajod felcsatolhatós műfasza, de holnap után már Józsika szintén buzi haverod pélója fog majd kelleni. Ennyit a buzikról, egész pontosan a titkos buzikról azokról a ratyikról akik barátnővel mászkálnak ide-oda miközben full köcsögök.

Azért van a pasi seggnek egy olyan érintési formája is, ami viszont totál hetero. Ez a seggnyalás. Az, hogy egy pasi kinyal egy csajt teljesen természetes. Az, hogy egy pasi kinyalja a csaj seggét szinte már majdnem természetes. De vajon mi a helyzet akkor, ha egy csaj nyalja ki a pasija seggét? A legtöbb csaj a prűdériába menekül. Ha még titkon izgatja is a dolog soha nem vallja be nyilvánosan, ami még a kisebbik baj. A nagyobbik az, hogy a kapcsolaton belül sem beszél róla, vagy, ha a srác részéről felmerül a téma, akkor egyenesen tagad, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ignorálja a dolgot. Pedig egy pasinak is jól tud esni, ha egy csaj kinyalja a seggét. Túlságosan nagy tudomány sem kell hozzá.

Én tehát bíztatok minden lányt arra, hogy legalább egyszer próbálja meg, és, ha esetleg nem is teljesen bejövős, vagy épp izgató számára a dolog, akkor mielőtt hisztizni kezd jusson eszébe, hogy egy pasi a lányok seggének nyalása közben igazából nem érez semmit, mégis megteszi, mert tudja, hogy jól esik Nektek!

seggnyalás
Seggnyalás
Actors: Riley Reid