(HD) Szex Kicsimmel egy Budapesti buszon

A sorozat részei:

Van Hool New A330 CNG a kedvenc autóbuszunk szex játékokhoz

Egyik nap délután szerelmemmel kicsit buszozgatni támadt kedvünk. A kedvenc típusunk a Van Hool New A330 CNG típusú autóbusz, mivel tágas középső tere (ami egyben színpadként is funkcionál) tökéletes számunkra ahhoz, hogy polgárpukkasztás gyanánt egymásnak essünk Kicsimmel. A csajom ugye jól néz ki, és Én is jól nézek ki, ez pedig felbassza a csúnya proletárokat. Volt ott idősebb nő, idősebb bácsi akik mosolyogva néztek minket, vélhetően azért, mert amikor ők fiatalok voltak hasonlóan jó élményeik voltak.

A legtöbben azonban fanyar arcot vágva nézték a kis műsorszámunkat. Na, de nézzük is, hogy mit, és hogyan is csináltunk. Szóval felszálltunk az egyik buszmegállóban, majd mint 2 utas egymás mögött utaztunk. Mindketten álltunk, és a Budapesti utak tökéletes állapota miatt, amikor a busz ide-oda zötykölődött Nekem mindig alkalmam nyílt egy kicsit közelebb vonulni szerelmemhez. Amikor már elég közel értem az ekkor már ágaskodó farkam a seggéhez toltam. Persze egyenlőre még nem vettem ki a nadrágból, de már nagyon ki kívánkozott az egyszemű gatyakígyóm. Ezt követően elkezdtem simogatni szürke szexi női leggingsét, amiben a segge valami tökéletes volt. Megrögzött seggzabáló vagyok, így számomra egy ilyen női ruhadarab nagyon szexis hatást kelt. Mikor már a kezeim között volt a segge, szájon csókoltam.

Ekkor lehúztam kicsit a trikóját, és elővettem két formás, feszes cicijét. Játszadoztam velük kicsit, majd elővette a farkam, és kérte, hogy húzzam lejjebb a leggingsét. Így is tettem, és elkezdem hozzádörzsölni a farkam a fenekéhez. Sajnos elélvezni most még nem tudtam. És, hogy miért is imádjuk a buszos szexkalandokat? Nos azért, mert szeretjük, ha néznek minket, illetve szeretjük borzolni a kedélyeket. A szex számunkra nem feltétlen csak egymás közötti meghitt pillanatokban alakulhat ki, hanem akár egy teljesen átlagos pillanatban is pl egy Budapesti buszon. Budapest amúgy is a szex fővárosa, szóval szerintünk nincs ezzel semmi gond. A többi részben folytatjuk!

szex
Szex egy Budapesti buszon
Actors: Boonie Shaiww