Hanna és az autós szex

Magyarul beszélő pornó – autós szex

Hanna, és kedves párja a Balaton Sound után indultak hazafele. Mivel minden pénzüket elbulizták, így sem vonattal, sem pedig taxival nem tudtak menni, és a szüleik sem tudtak értük jönni. Mivel túlságosan mély barátságokat még nem kötöttek senkivel, így nem is volt, aki esetleg hazavigye őket. Nem maradt más, mint a stoppolás. Hanna a fullos, gyönyörű, szép magyar lány minden egészséges férfi tekintetét mágnesként vonzza, és persze ki ne akarná őt felvenni az út széléről? Most azonban Hanna pasija is ott van, így az esélyeik némiképp romlanak, hiszen tudjuk, hogy miért is venné fel mindenki a szép, magyar lányt az út széléről.

Ekkor érkezik egy vállalkozó szellemű fiatalember, aki felveszi őket. Útközben észreveszi, hogy a fiatal pár elkezdte egymást cirógatni, simogatni, és megállítja az autót.

Nézhetem ahogy szexeltek?

Felajánlja, hogy hazáig viszi a fiatal szerelmespárt azzal a feltétellel, ha végignézheti Hanna gyönyörű, fullos testét, és megnézheti ahogy a szép pár szeretkezik az autóban. A fiatal magyar ribanc a párja véleményét kéri, a párja pedig a csaj véleményét kéri, így végül is megegyeznek, hogy nézheti őket a srác. Rögtön azzal kezdenek, hogy Hanna párja végig taperássza a lány melleit, és enyhén borostás punciját. Az autó sofőrje ezt meg is jegyzi:

Látszik, hogy két napig buliztatok lent elkezdett nőni a puncidon a szőr

Ezt kissé zavarodottan fogadja az ifjú pár, majd végül útnak indulnak az autóval s közben arról beszélnek, vajon hol s merre lehetne megállni, hogy egy jó kefélhessenek… Hamarosan találnak is egy félreeső útszakaszt, ahol egy videovágás után Hannácskát már jó keményen szét is kúrja a pasija. Oldalt fekvő pózban tolják, ez ugyanis a gyönyörű lány kedvence, majd lovaglópózban szexelnek tovább az autóban. A fiatal pár elmondása szerint mindig is ki akarták próbálni milyen érzés lehet a kocsiban szexelni, ahol bármikor, bárki megláthatja, meghallhatja őket. A jelenet záró része a videóból hiányzik.

autós szex
Magyar autós szex

 

Actors: Hanna