Édeshármas sátorozás (Gábor + két csaj)

Ingyen pornó a horgászoknak

Főhősünk Gábor épp pihenését tölti a semmi közepén felállított sátrában, amikoris társasága akad. A két fiatal lány láthatóan kicsit zavarban van a vonzó férfi látványától. Ekkor Gáborunk kijön a sátorból, és illedelmesen megkérdezi az odatévedt fiatal lányoktól, hogy tud-e bármiben segíteni.

A lányok elmondják, hogy a sátorállítással vannak gondjaik. Gábor bemutatkozik, majd készségesen segítséget nyújt, azonban az egyik fiatal csajszi kicsit elszámolja az időt, és már leveszi felsőjét, ami alól rögtön kivillannak formás, feszes, tini mellei. A pasi visszamegy lepihenni sátrába, azonban a két csaj nem bír magával, és odamennek piszkálni, csikizni. A férfi felkel, majd az egyik lány megkérdezi, hogy merre van nudista strand mire a férfi csak annyit válaszol, innen balra egyenesen, Én pedig addig elszórakoztatom a barátnődet. A barátnő lelép, Gábor pedig először kinyalja a fiatal lány nedves, lucskos punciját, aztán pedig a popsilyukát is. Nemsokkal később lovagló pózban beleül farkába a csaj, és jól megbassza. Kicsit szopkodja Gábor vastag, borotvált farkát, majd tovább dugnak. Most oldalról, mert az a csaj kedvence.

Végül Gábor szájbaélvezi a magyar lányt, aki felhergelte, és immáron kielégülten mennek nudizni a barátnőhöz. Éljen a sátorozás!

Édeshármas sátorozás (Gábor + két csaj)
Édeshármas sátorozás (Gábor + két csaj)