Szőrös puncis tinilány, és a nagyfaszú edző

Sex a konditeremben

A vonzó tinilány élete első személyi edzésén vett részt, mivel a barátja szerint van mit lefaragnia magáról. Ahogy az lenni szokott az edző a tipikus jó pasi, aki össze-vissza flörtölget, csajozgat, és persze kúrogatja női vendégeit. A személyi edzők, és a tanítványaik között mindig is egyfajta bizalmasabb viszonyt feltételezhetünk, hiszen az edző tud az alany életének minden történéséről, és sok esetben bizonyos dolgokat lényegesen előbb is tud meg, mint maga az alany életében lévő az esetleges dologban érintett személyek. Az edző sokszor előbb tudja, hogy a csaj pasija hamarosan lapátra lesz téve, mint ahogy azt maga a pasi tudná.

Nézzük mi is történik ebben a szexvideóban. Az edzés legelején átmozgatógyakorlattal kezdenek, ami kiválóan bemelegíti az izmokat, és az ízületeket. A lány a földön elhelyezett gumiszőnyegre fekszik, majd lábait felhúzza, az edző pedig jobbra-balra mozgatja. Ezt követően guggolással folytatják az edzést. Az edző szó szerint testközelből mutatja a helyes gyakorlatvégzést a fiatal puncinak, aki szem forgatva reagál arra, amikor az edző magához húzza feszes, formás, gazella tini testét. Aztán a lány négykézlábra ereszkedik, majd az edző alaposan lenyújtatja vele az összes megdolgozott izmait. Az edző farka ekkor kificcen a nadrágból, amit a lány szóvá is tesz. A férfi megigazítja a nadrágját, és tovább folytatják az edzést.

Aztán melledzés következik, aminek kereteiben az edző megcsöcsörészi a lányt. A lány ekkor teljesen felháborodik, felugrik, majd számon kéri az edzőt, hogy mégis mit képzel magáról? Az edző nyugodtan válaszolva elmondja, hogy ez csak egy átlagos edzés, mire a lány felpofozza, majd letépi a férfi atlétáját, és miután a földre parancsolta a manust izzadt seggével ráül a szájára, és kinyalatja az izzadt punciját. Ezután a tinilány szájába veszi a nagy, vastag faszt, és ügyesen leszopja az edzőjét. Ezt követően a kanapén folytatják, ahol az edző kutyapózban megbassza a lányt, aki láthatóan nagyon élvezi a különös személyi edzés ezen formáját. Vajon a pasija otthon mit szól hozzá?

szőrös puncis tinilány
Személyi edzés nőknek