(HD) Gyönyörű tini lábak megdugva

Fincsi tini lábak

Imádom a barátnőm talpait. A hosszúkás, formás lábujjait, a lábszagát, mindent úgy, ahogy van. Az esti party után felmentünk magunkhoz. Mindketten hullafáradtak voltunk, de amint megláttam barátnőm lábait valami elkezdett lent mocorogni. Egy szürke leggings volt rajta, fekete zoknival. Szinte egyből elképzeltem, ahogy a láberotikus vágyaimat beteljesítvén odahajolok a lábához, lehúzom róla a zoknit, és elkezdem szagolgatni, csókolgatni a finom, pihe-puha tini talpait. Ezen gondolat elég is volt ahhoz, hogy kőkeményre duzzadjon a farkam, és semmi másra nem tudtam gondolni csak arra, hogy most rögtön megdughassam a tini talpait, és élvezhessek egy hatalmasat.

Elővettem hát a szőrös farkamat, és verni kezdtem, miközben barátnőm lábai ott voltak előttem. Ekkor még rajta volt a melegítője, és a zoknija is. Kicsit vertem a faszom, majd elkezdtem hozzádörzsölni a talpához. Nagyon izgi volt, de a zokni ekkor már kezdett zavarni. Betettem a farkam a két talpa közé, és mintegy szendvicsbe elkezdtem őket dugni. Szépen lassan bedugtam a farkam a talpai közé, majd szépen lassan ki is húztam onnan. Közben végig figyeltem az arcát, és azt, hogy mennyire tetszik neki, hogy pusztán már a lábaira is így fel tudok izgulni. Aztán újra verni kezdtem a farkam, és közben már lehúztam a zoknit a lábfejéről.

Egyből éreztem a lábszagát, és picit szőrös is volt a lába, de nagyon izgatott. A szexi festett körmei pedig egyenesen megbolondítottak. Nem akartam túl gyorsan recskázni, mert már így is többször meg kellett állnom, nehogy elélvezzek. A talpa megdugása után a lábujjait is meg akartam dugni. Miután már csupasz volt a lába a makkomat egyenesen a talpához, és lábujjaihoz érinthettem, ami nagyon izgató volt számomra. Elkezdtem finoman becsúsztatni a farkam a lábujjai közé, majd megdugni azt is. Miután dugtam egy kicsit, és már éreztem, hogy nem fogom bírni, hogy ne élvezzek el, egyszerűen elélveztem a talpaira. A kispriccelő geciből jutott a szürke leggingsére is, de nem bánta. Örült neki, hogy egy újabb láberotika élményben részesíthetett.

tini lábak
Fincsi tini lábak