Vendégségben voltunk egy milliomos pasinál

Fiatal, pénzéhes puncik

Barátnőmmel nemrég megismerkedtünk egy tipikus, jóképű, és mindemellett gazdag pasival, akihez hamarosan át is ugrottunk vendégségbe. Barátnőmmel épp az ágyon beszélgettünk kettecskén, rajtunk mindössze csak egy vékonyka egybe ruha, és egy bugyi volt, mivel egy rendkívül meleg nyári nap volt aznap. A kiváló hangulatot csak a barátnőm szerencsétlen, nyomorult pasija rontotta el, aki féltékenykedésével zaklatta barátnőmet telefonon kb fél óránként.

Aztán teljesen váratlanul meg lettünk gyanúsítva, hogy valami rosszban sántikálunk, egész pontosan, hogy lopni akarunk a házból. Leültünk beszélgetni hárman, majd nemsokára mindkettőnket felállított a pasi. Teljesen lefagytunk, ezért csak követtük amit mondott. Megparancsolta, hogy toljuk le a bugyijainkat, és hogy álljunk picit terpeszben. Ezután barátnőmet magához szólította, majd lehúzta a bugyiját, és megszagolta azt. Aztán tovább dobta, és azt mondta, hogy most megbüntet minket, amiért pénzéhes kurvák vagyunk. Elkezdte ütni barátnőm fenekét, aki kéjeseket nyögött akárhányszor a férfi keze a seggéhez ért. Végig kellett néznem, ahogy elveri a barátnőm seggét, majd engem is magához hívatott, és szintén elverte a picsámat. Aztán ránkparancsolt, hogy kezdjünk el csókolózni. Mi még sosem csináltunk ilyet, és nem is vagyunk leszbik, így kicsit félve, de elcsattant barátnőmmel való első közös csókunk. Aztán folytattuk, miközben a pasi elővette a hosszú, vastag farkát, és mondta, hogy szopjuk le.

Ismét engedelmeskedtünk neki, és elkezdtük leszopni a faszát. Hamarosan már életünk első édeshármas szexkalandjában találtuk magunkat. Megdugott engem, és a barátnőmet egyaránt. Amíg őt dugta, addig engem az arcára ülve nyalt, majd fordítva. Több szexpózt is végigtoltunk, ám végül lovagló pózban sikerült elélveznem. Életemben először egy pasi farka által volt hüvelyi orgazmusom. Fantasztikusan jó érzés volt! Aztán a végén addig szoptuk a farkát, amíg át nem vette az irányítást, és ki nem verte a szánkba. Nagyon jól éreztük magunkat, megegyeztünk, hogy máskor is fogunk még találkozni. A barátnőm pasija meg… Mit sem tud erről… Ilyen ez.

gazdag pasi
Itt lesz valami…