Gazdag úrnő alázza a csóró pasit

Domina úrnő a parkolóban

A gazdag domina úrnő épp a 6 milliós Hondáját támasztva telefonozik, amikor egy átlagos, csóró pasi odamegy hozzá, és szerelmet vall neki. Az úrnő ennek hallatán elneveti magát, és megkérdezi a pasitól, hogy mikor, miből, és hogyan gondolta azt, hogy volna egyáltalán bármennyi esélye is nála? A pasas normálisan válaszol, mire az úrnő csak annyit felel

Max arra vagy méltó, hogy a lábamat csókolgasd

Erre a pasi helyeslő választ ad, majd hozzáteszi, hogy nagyon szívesen megteszi csak hagy maradhasson az úrnő közelében. A lány ekkor ismét felnevet, majd ráparancsol a férfira, hogy térdeljen le, és kezdje el csókolgatni a szép lábfejét, és lábujjait. A férfi így is tesz, miközben a lány tovább telefonozik. A pár perces alázás után a lány rálép a földön fekvő férfira, majd miközben végiggyalogol rajta alaposan meg is tapossa. Tapossa a férfi fenekét, derekát, hátát, és még az arcára is rálép.

Ezt követően ráparancsol a férfira, hogy forduljon a hátára, és vesse le a pólóját. Ekkor a mellkasát, és a hasát is végigtapossa, majd tisztára nyalatja vele a papucsát. Ezután letérdelteti magával szemben a férfit, és többször arcon rúgja.

úrnő
A gazdag úrnő