Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Tulajdonos elérhetősége

  • Bármilyen az oldallal kapcsolatos hibabejelentés,
  • Üzleti ajánlattétel,
  • Fejlesztési javaslatokkal történő előállás

esetén az alábbi: tulajdonos (kukac) puncineked.com email címre várom a megkereséseket.

Puncineked.com

Általános Szerződési Feltételek

 

Adatkezelési szabályzat

Összefoglaló

A Szolgáltató Internetes felületen keresztül elérhető erotikus video és képanyagokat tartalmazó rendszert (Rendszer) üzemeltet, amelyen keresztül lehetőséget biztosít a Rendszer használói számára, hogy a Szolgáltató által biztosított tárhelyen annak tartalmat böngésszék, megtekintsék (Szolgáltatás).

A Rendszerben található tartalom felhasználónév és jelszó megadása nélkül böngészhető, az elhelyezett tartalom megtekinthető.

A szolgáltató nem vállal felelősséget a feltöltött tartalmak valódiságáért, azok tartalmáért, mivel a feltöltött videók nem a szolgáltató tulajdonát képezik, pusztán más nagyobb videoportálokról embedelt tartalmak.

A szolgáltatás

A Szolgáltatás Interneten keresztül elérhető Rendszerben a Felhasználók számára lehetőséget biztosít erotikus video és képanyagok megtekintésére, illetőleg emelt díjas szextelefon igénybevételére.

A felhasználók jogosultságai és kötelezettségei

  • Ingyenesen és szabadon használhatod a Rendszer összes számodra elérhető funkcióját.

  • Időben korlátlanul szavatolsz azért, hogy életkorod miatt a Szolgáltatás Felhasználó részéről történő igénybevétele, illetve a Szolgáltató részéről történő nyújtása nem minősül jogellenesnek.

  • Kijelented, hogy szerződéskötési képességed nem korlátozott.

  • Nem alkalmazhatsz olyan módszereket, amelyek célja a Szolgáltatás elveit sértő állapot létrehozása, így különösen nem alkalmazol olyan módszereket, amelyek célja a Rendszerben elérhető hirdetések más rendszerben történő megjelentetése.

  • Vállalod, hogy a Rendszerben elérhető információkat nem használod fel jogellenes célra, ilyen célra felhívást nem közöl.

  • Szolgáltató az Általános Szerződési Feltételek vagy a Moderálási Alapelvek megsértése esetén jogosult a Rendszerhez történő hozzáférést megszüntetni.

  • A Rendszer statisztikát készíthet a kattintásaidból és a Rendszer azt felhasználhatja az ajánló algoritmusában.

  • Szolgáltató indokolás nélkül kizárhatja az Általános Szerződési Feltételek, Adatvédelmi Szabályzat és Moderálási Alapelvek megsértőit a Szolgáltatás igénybevételéből. Amennyiben a díjköteles szolgáltatást veszel igénybe, úgy ennek ellenértéke nem jár vissza a kizárt felhasználó részére.

A Szolgáltató a Rendszer – rejtett – hibái miatt bekövetkezett kellemetlenségekért felelősséget nem vállal. A Szolgáltató törekszik a hibák kijavítására.

Emelt díjas-telefonszámok

A Puncineked.com-on megjelenő emelt díjas telefonszámok egyike sem tartozik az oldal tulajdonosának hatáskörébe, a Puncineked csupán bérbe adja a hirdetési felületeket. Ezek tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal! Hívó fél kijelenti, hogy a hívás megkezdése előtt kellőképpen tájékozódott a szolgáltatás részletes feltételeiről, hívásdíjáról s ennek tudtában tárcsázta az adott telefonszámot, továbbá vállalja pontos díjfizetési kötelezettségét telefonszolgáltatója felé!

Az Általános Szerződési Feltételek módosításának lehetősége

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Általános Szerződési Feltételeket a Felhasználók weboldalon keresztül történő előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Szolgáltató a weboldalán tájékoztatja a látogatókat az Általános Szerződési Feltételek módosításáról.

Felhasználói magatartás

Az oldalra való belépéssel megértetted és elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, Moderálási elveket, Adatvédelmi szabályzatot.

Beleegyezel abba, hogy magatartásodat felelősségteljesen, más Felhasználók tiszteletével fejted ki.

A Szolgáltatás nem használható más tagok zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon más felhasználók személyiségi és egyéb jogának megsértésére. A Szolgáltató törölheti, vagy hozzáférésében korlátozhatja azokat a Felhasználókat, akik másokat zaklatnak.

Tartalom

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a videofelvételeken látható tartalmakért. A videofelvételeken az eredeti oldal leírása alapján minden szereplő profi színész, és elmúlt 18 éves.

A videofelvételek nyilvánosan embedelhető tartalmak, így azokat a Puncineked.com ingyenesen, jogdíj mentesen oszthatja tovább.

A videofelvételek harmadik féltől származnak, azokat a Puncineked.com átnézi, és amennyiben láthatóan nem sért semmilyen szabályt, abban az esetben közzéteszi őket. Amennyiben a Felhasználók tartalmat problémásnak ítélik, abban az esetben a Puncineked.com a maximális felhasznáói megelégedés végett eltávolítja azt.

Rendelkezésre állás

A Szolgáltató nem garantálja a Rendszer és a Rendszer bármely funkciójának folyamatos rendelkezésre állását és a funkciók folyamatos igénybevételének lehetőségét.

Felelősség kizárása

A Szolgáltató, és annak tulajdonosa, társvállalatai, használatba adói, partnerei, beszállítói, tanácsadói és ügynökei kizárják felelősségüket a Rendszerben elhelyezett információk vagy anyagok hitelessége, tartalma, teljessége, jogszerűsége, megbízhatósága, működőképessége vagy rendelkezésre állása vonatkozásában. A Szolgáltató kizár bármely és minden felelősségét a Felhasználók által tanúsított magatartásért.

A Szolgáltató minden anyagot, információt “ahogy vannak” tesz hozzáférhetővé, minden szavatosság nélkül.

A Felhasználó a Szolgáltatást kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy a Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni vagy nem vagyoni károkért.

Köteles vagy minden általában tőled elvárhatót megtenni személyes adataid, különösen a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges jelszó védelme érdekében. Felelősséggel tartozol minden olyan eseményért, tevékenységért, amely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának felhasználásával valósult meg.

Nemzetközi használat

A Szolgáltató minden személyes adatot, információt és Felhasználói Tartalmat Magyarország területén, az Európai Unióban vagy azon kívül kezel, dolgoz fel és tárol.

A Szolgáltatás különböző jogszabályokat alkalmazó államok területéről érhető el, vehető igénybe, a Felhasználó vállalja és szavatolja, hogy valamennyi helyi szabályt betart.

Rendelkezésre állás

A Szolgáltató nem garantálja a Rendszer folyamatos rendelkezésre állását és a Szolgáltatások folyamatos igénybevételének lehetőségét.

Fogalom-meghatározások

Szolgáltatás:
a Szolgáltató által nyújtott, a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott szolgáltatás, amelyet a Szolgáltató a Puncineked.com domainen elérhető weboldalon ,magában foglalja a más domain alatt nyújtott beágyazott tartalommegjelenítést is.

Felhasználó:
a Látogató, a Regisztrált Felhasználó és a Hivatalos Értékelő. Azon személyek is Felhasználónak minősülnek, akik az Internetböngészőtől eltérő szoftver felhasználásával férnek hozzá a Rendszerben tárolt adatokhoz.

Tartalom:
a Felhasználói Tartalom és a Szolgáltatói Tartalom

Szolgáltatói tartalom:
olyan Tartalom, amely a Szolgáltató döntése alapján került elhelyezésre a Rendszerben.

 

Sütik (Cookie)

A Puncineked.com weboldal sütiket használ, a weboldalt böngésző látogatók az oldal böngészésével elfogadják ezt.
A cookie-k többnyire azt a célt szolgálják, hogy név nélkül tárolt adatok segítségével a látogatók preferenciáit szolgáltatják harmadik fél számára, úgymint a Google Analytics. a felhasználói élmény fokozása céljából.

Bővebb információ a cookie-król

Bővebb információ a Google Analytics-ról

A cookie-k engedélyezésének kikapcsolására lehetőség van a böngészőkben.

 

Adatkezelési szabályzat

Az adatkezelés megnevezése

Az adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján az adatkezelő által üzemeltetett Rendszer felhasználói esetében.

Az adatkezelés jogalapja

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

A kezelt adatok köre

A felhasználó által választott hozzáférési szinttől függően megadott e-mail cím és / vagy felhasználói név és jelszó.

A felhasználó döntése alapján a Saját adatok menüpontban megadott látható és mások számára nem látható adatok.

Az adatkezelés célja

A felhasználó által megadott e-mail cím és / vagy felhasználói név és jelszó esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó azonosítása.

Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén adunk át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra .

Az adatkezelés időtartama

A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében a személyes adatokat a Szolgáltató addig kezeli, amíg a jelen Általános Szerződési Feltételek szerint nem kéri az adatok anonimizálását, az azonosító adatok törlését. A felhasználó önkéntes döntése alapján, törlési igényének beérkezésétől számított 8 munkanapon belül töröljük az adatokat.

A felhasználó döntése alapján az email-ben megadott, látható és mások számára nem látható adatok esetében, amíg a Felhasználó döntése alapján azokat az oldalán megjeleníti, amíg a szolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel a felhasználó/hirdető nem él.

Az Adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a Felhasználók előzetes, a weboldalon keresztültörténő értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadod a módosított Adatkezelési szabályzatot.

Jogérvényesítési lehetőségek

A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.

Adat védelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató A(z) Puncineked.com (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait. Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. Az érintettek köre: regisztrált felhasználók A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás. Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: – A CÉGNÉV kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai. – Meg. Külső szállító esetén, annak neve és adatai is. Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően X napon belül törlésre kerülnek. A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél – tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, – személyes adatainak helyesbítését, – személyes adatainak törlését vagy zárolását. A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait. Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat. A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)